CONTACT ACCES DIRECT – Vezi cum poți intra în direct la emisiunea Simonei Gherghe de la Antena 1

178
73345

CONTACT ACCES DIRECT  În ultimele luni, pe numărul de telefon publicat pe site-ul nostru, au sunat zeci, poate chiar sute de români dornici să intre în direct la o emisiune a postului de televiziune Antena 1.

Asta, datorită unui articol scris în urmă cu câțiva ani, care aduce și astăzi vizitatori pe site. Din păcate pentru cei care sună și din nefericire pentru noi, care suntem nevoiți să dăm aceeași explicație de mai multe ori pe zi, numărul de pe site aparține redacției noastre și nicidecum Simonei Gherghe…

Cei care doresc să contacteze Antena 1, respectiv să intre în contact cu Simona Gherghe în cadrul emisiunii Acces Direct, sunt rugați să sune la numărul de telefon 021 203 01 18 (acesta este numărul redacției televiziunii, deoarece emisiunea în sine nu are un număr de contact) sau să trimită un mesaj pe pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/accesdirect/?fref=ts .

Numărul de telefon de la secțiunea contact a site-ului actualmm.ro este strict pentru cazuri și informații legate de municipiul Baia Mare și județul Maramureș, nicidecum pentru a intra în direct la vreo televiziune națională.

ActualMM

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

178 COMENTARII

 1. Sunt din Bucureşti,am 72 de ani,căsătorit,2 fete şi mi-am cumpărat o casă în Filipeştii de Târg,jud. Prahova.Doresc să vin în emisiunea dvstră ptr. a vă demonstra ce înseamnă Poliţia şi Justiţia,în provincie.
  Am fost ameninţat,apoi bătut în curte la mine de către un individ,fiul unei doamne care trăieşte,ocazional,cu cumnatul meu,ptr. faptul că i-am spus cumnatului meu de ce are,subit, hemoragii de sânge pe gură.
  Diagnosticul,l-am aflat,mergând la peşte cu prietenul individului respectiv, de otrăvire a cumnatului meu de către mama individului respectiv,în ideea de a pune mâna pe casa şi terenul cumnatului meu,având câţiva ani de concubinaj,urmând ca ,individul respectiv,să se mute în casa cumnatului.
  Când ma ameninţat ,am făcut reclamaţie la Poliţia Locală.Aceştia,iau deschis dosar penal,apoi,tot dumnealor,au trimis neînceperea urmărirrii penale,sub motiv că mama individului,locuieşte cu mine,noi ne-am certat şi,individul,a venit şi ne-a rugat să nu ne mai certăm că ne iubim şi,oricum,o să ne înpăcăm !
  Văzând că ţine,după câteva luni,m-a văzut în curte,a intrat şi mi-a dat doi pumni de am căzut.
  Când m-am terzit,am sunat la 112,a venit un echipaj,şi a întocmit un proces verbal în baza căruia a întocmit dosar penal .
  După o vreme,am fost chemat la Judecătoria Câmpina ptr a mă înpăca cu agresorul !
  Am trimis o întâmpinare în care am specificat adresele corecte şi statutul fiecăruia şi am declarat că nu mă înpac !
  În ziua,când am fost chemat,venind din Bucureşti,am ajuns cu vreo oră mai devreme.
  M-am înprietenit cu subofiţerii de serviciu iar pe la 9,30 am intrat în sala de şedinţe.
  M-am aşezat aproape de complet ptr a auzi când mă strigă.
  Lângă mine,stătea o doamnă în vârstă (cu nr. dosar 15,eu,având 35).Acesteia,ia sunat telefonul mobil şi, eu,am atenţionat-o să-l închidă.Apoi a sunat un telefon al altei doamne în vârstă şi doamna Preşedintă,a chemat poliţistul şi i-a dat amendă 500 ron.Exact după nr dosar 15,sa dat 40 minute pauză.Am ieşit pe hol şi am discutat cu poliţistul de serviciu,care mi-a explicat că în acest timp judecă condamnaţii.În tot acest timp,mai chema şi dosare de afară.
  Eu,îl tot întrebam pe poliţist dacă nu cere şi dosarul 35.
  M-am trezit că am rămas singur şi pentru că pauza nu se sfârşea,exasperat că-l tot întreb,poliţistul ma băgat în sală .
  În sală era doar grefierul iar într-un colţ,erau doi puşcăriaşi însoţiţi de gardieni.
  L-am întrebat de nr. dosar 35 şi mi-a spus că a fost strigat iar,eu,nu am răspuns!Am încercat să-i spun cum a durat şedinţa aducând martor poliţistul dar,în acest timp,a intrat dna Preşedintă şi ia spus poliţistului să-mi dea amendă 500 Ron!.
  Am încercat să o întreb cu ce am greşit,dar,dna şi-a luat lucrurile şi a plecat.
  Am făcut contestaţie,sala fiind supravegheată video şi audio,am adus martor dar,nu am fost iertat,ba mai mult,am de plătit şi cheltuieli de judecată !
  Individul,a fost iertat,nu plăteşte nici cheltuieli de judecată,dna Preşedinte,motivând că,individul,a venit în vizită la mama lui iar,eu,i-am adresat cuvinte triviale !
  Care mamă ! Nici eu,nici soţia mea nu suntem mama lui ! El şi cu mama lui,locuisc în acest sat dar la o distanţă de 1 km .
  Aşa protejează Poliţia şi Justiţia,bătrânii care trag la ţară !
  Dna Mara,mereu întreabă aţi apelat la Poliţie !

 2. Buna ziua! Cum putem lua legatura cu dvs ..As vrea sa ajutam un caz .O doamna cu 3 copilasi are probleme mari a ramas singura cu 3 copilasi ..Multumesc

  • Normal ca te-a lasat, ca esti proasta si analfabeta. Trebuia sa te dea aluia din Caracal sa te adopte. Dupa halul in care te exprimi, esti din zona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.