CONFISCATE ȘI SCOASE LA VÂNZARE – ANAF vinde mașini cu prețuri începând de la 100 de euro

0
2101

CONFISCATE ȘI SCOASE LA VÂNZARE  ANAF vinde mașini cu prețuri de la 100 de euro. Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la vânzare, prin intermediul site-ului oficial, mai multe autoturisme ajunse în posesia statului în diverse moduri, confiscate sau predate de datornici.


Licitația începe de la prețul stabilit de ANAF, iar printre mașini se numără mărci precum Ford, Opel, Volkswagen, Daewoo sau Dacia. Suma de pornire variază în funcție de marcă, model, an de fabricație sau dotari și începe de la 100 de euro, informează a1.ro.

Vânzarea este directă, la prețul stabilit, și nu prin licitație, așa cum procedează de obicei ANAF. Autoturismele sunt vândute de Administrația Județeană a Finanțelor Publice din mai multe județe din țară.

De exemplu, un Opel Astra, fabricat în 1995, cu motor de 1.389 cmc, benzină, are ca preţ pornire suma de 690 de lei. Mai multe detalii și ghidul participantului la licitatiile organizate de ANAF, pe anaf.ro.

Anul trecut, la începutul lunii noiembrie, ANAF a scos la vânzare o Dacia 1310 la preț de chilipir. Între timp, am aflat că angajații ANAF vor fi premiați cu 15% din sumele recuperate.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.