COMPETIŢII DE SEZON – Concursurile organizate de CSS Baia Sprie în perioada 16-19 ianuarie

0
161

COMPETIŢII DE SEZON În zilele de 16 şi 17 ianuarie, Clubul Sportiv Şcolar Baia Sprie organizează Cupa CSS Baia Sprie, eveniment ce se va desfăşura la BTT Şuior, la care se preconizează participarea a 130 de concurenţi.


COMPETIŢII DE SEZON  În 18 şi 19 ianuarie, se organizează Cupa Superski, ce se va desfăşura la complexul schiabil Cavnic – Pârtia Icoana. Aici sunt aşteptaţi 130 de concurenţi.

Având în vedere condiţiile deosebite prognozate pentru această perioadă, se preconizează prezenţa unui număr mare de turişti în cele două complexe turistice.

În vederea evitării evenimentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure
liniştea publică, Jandarmeria Maramureş recomandă persoanelor participante la manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul sesizării săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite intervenţia forţelor de ordine.

De asemenea, persoanelor care participă astfel de manifestări însoţiţi de copii, le recomandăm să acorde o atenţie deosebită acestora, pentru a se evita pierderea sau
rătăcirea minorilor.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112.

Informații furnizate de IJJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.