COD GALBEN DE PLOI – Averse torenţiale, răcire a vremii şi vânt puternic se prognozează pentru Maramureş în următoarea perioadă

0
719

COD GALBEN DE PLOI ANM a emis o informare meteorologică de averse torențiale, răcire a vremii, intensificări temporare ale vântului, valabilă de la 22 septembrie, ora 13:00, până la 23 septembrie, ora 21:00.

În zonele de munte, în Moldova, Dobrogea, estul și nord-estul Munteniei, Transilvania, Maramureș, Crișana și Banat vor fi intervale de timp în care va ploua, iar aversele vor avea și caracter torențial.

Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 20-25 l/mp.

De asemenea, ANM a mai emis şi o atenţionare Cod galben de ploi însemnate cantitativ, valabilă pentru intervalul 22 septembrie, ora 15.00 – 23 septembrie, ora 10.00.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, în județele Tulcea, Brăila, Buzău, Galați, Vrancea, Botoșani, Iași, Suceava, Bistrița Năsăud, Maramureș, Covasna și în zona deluroasă și montană a județelor Bacău, Neamț, Harghita, Mureș, Brașov, Prahova și Satu Mare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăşi pe arii extinse 25 l/mp şi izolat 50 l/mp.

ActualMM

Citeşte şi 22 SEPTEMBRIE. ECHINOCŢIUL DE TOAMNĂ – Toamna astronomică începe azi. Ziua scade şi noaptea devine tot mai lungă

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.