CITITORI ÎN ACȚIUNE – O haită de maidanezi terorizează călătorii Urbis din zona unui supermarket din Baia Mare (FOTO)

6
1283

Un cititor ai site-ului ActualMM.ro ne-a semnalat o problemă apărută în zona unei stații de troileibuz din municipiul Baia Mare și ne roagă să o semnalăm autorităților pentru a fi rezolvată.

„Va rog să luați măsuri și să ne ajutați. În fiecare seară un individ vine la stația de troleibuz la AUCHAN și dă de mâncare la 7-8 câini. Aceștia cred că din zona Pirită provin. Când vrem să ne urcăm în troleu și să mergem spre casă, abia reușin. Câinii  latră pe oameni și uneori chiar sunt agresivi că abia ne putem apăra de ei. Mulțumesc, Gheorghe” a scris cititorul nostru.

Dacă ați surprins fotografii sau imagini video care pot deveni știre vă rugăm să ni le trimiteți pe adresa: contact@actualmm.ro. Noi le vom publica pentru a le vedea toți maramureșenii și nu numai.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

6 COMENTARII

  1. Scursori ale societatii, in frunte cu baimarean! Amaratii aia au fost aruncati pe strazi de oameni, fiinta superioara. I-am vazut si eu, sunt lesinati de foame si de sete, se iau dupa cate un om, sperand sa primeasca o bucata de paine, amaratii. Mi-as dori sa apara o fiinta superioara pe pamantul asta populat de infecti, care sa va dea o secure sau spray.

  2. In mod normal ar trebui demisa sefii de la ecarisaj, ca si data trecuta cand au fost pribleme in loc sa o demita pe sefa i-au luat aceasta sarcina .Se vede ca acolo sunt mari probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.