CHERECHEȘ ÎȘI ONOREAZĂ PROMISIUNILE – S-a adoptat în Consiliul Local: în 2018 NU se majorează taxele și impozitele locale

3
1846

CHERECHEȘ ÎȘI ONOREAZĂ PROMISIUNILE Chiar dacă unii au încercat să mintă cu nerușinare cetățenii, emițând în spațiul public diverse enunțuri pompoase, menite să panicheze, iată, în ședința din 27 decembrie aleșii locali au decis să nu majoreze nivelul taxelor și impozitelor locale.

Ședința a fost convocată de către primarul Cătălin Cherecheș, care a propus menținerea nivelului taxelor și impozitelor locale și în 2018 la cel din acest an.

 

„Așa cum am promis când am devenit primar al orasului, atâta timp cat voi avea aceasta onoare primită din partea băimărenilor, nu voi mări taxele si impozitele, si am satisfacția că mi-am respectat promisiunea si pentru 2018. Așadar băimărenii vor plăti la fel ca si in anii trecuți.

Pentru a susține mediul de afaceri, chiar dacă in mod simbolic, am inițiat acum câțiva ani diminuarea impozitelor pentru persoanele juridice care dețin proprietăți nerezidențiale. Astfel, de la un procent de 1,5% am diminuat an de an la 1,4%, 1,3%, iar pentru anul viitor la 1,1%”, declară Cătălin Cherecheș.

 

Primarul a vorbit și despre personajele care încearcă să obțină capital de imagine prin crearea unor scenarii, respectiv despre cei care își asumă anumite inițiative care nu le aparțin.

“Stiu ca unii se vor bate cu caramida in piept pentru ce nu au făcut, dar sunt obișnuit cu ipocrizia politrucilor locali si ma mulțumește faptul ca sunt singurul primar din 1989 încoace care nu a mărit niciodată taxele si impozitele, ci mai mult, le-a micșorat. Atâta vreme cat mi-am onorat cuvântul si am satisfacția ca băimăreanul are cele mai mici taxe si impozite din Transilvania, ma amuz de toți cei care își arogă merite si flutură steaguri care nu le aparțin.

Multi mă întreabă de ce imi spulber liniștea, sănătatea, viața… de ce suport umilințe si lovituri nedrepte… de ce tac când ar trebui sa condamn injustiția mârșavă… Fac fiecare pas, de băimărean autentic, născut si crescut aici, știind ca Dumnezeu si Părinții mei m-au adus in aceasta lume ca sa fac bine. Iar binele pe care îl pot oferi celor din jur, imi da puterea de a lupta pentru oraș, pentru băimăreni si pentru mine”, mai spune primarul.

ActualMM

Sursă info și foto.

Citește și: http://actualmm.ro/revelionul-baimarenilor-3-sud-est-urca-pe-scena-centrul-vechi-noaptea-dintre-ani/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. apreciez si va respect !!!M-as bucura sa faceti un gest uman si sa scoateti taxa privata de cimitir !e strigator la cer sa platesc pentru 2 morminte mai mult de cit pentru locuinta!aia nu fac nimic daca i-am solicitat nu au raspuns . platim ce niste puturosi care stau pe banca si se sparg candele se fura florile toata vara !o data nu i-am vazut prin zona !

  2. Mai mincinosilor,acum trei saptamani propunea cu gurita lui marirea impozitelor,acum face pe mariminosul ca nu se maresc impozitele.
    Cum mai puteti publica toate minciunile,unde va e deontologia de ziaristi daca aveti asa ceva?
    Oricum macar veti citi ce am scris,ca de publicat nu o sa o faceti ptr ca nu l am laudat pe iubitul primar,caruia ii ridicati osanale lui si mamicii zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.