CHERECHEȘ, DE VORBĂ CU BĂIMĂRENII – Primarul vine în cartierele din Baia Mare. Vezi unde sunt organizate întâlniri săptămâna aceasta

8
3754
Printr-o postare pe pagina de socializare Facebook, primarul ales al municipiului Baia Mare, care și-a reluat de curând mandatul, a anunțat că vine în cartiere pentru a vorbi cu băimărenii. Primele două întâlniri au loc miercuri și joi.

În urmă cu câteva zile, primarul a fost prezent în Valea Borcutului unde a dialogat ce băimărenii care locuiesc aici.
„Am început seria întâlnirilor cu cetățenii din cartierele municipiului Baia Mare. În această săptămână băimărenii vor avea două zile la dispoziție în care vor putea să îmi comunice direct problemele edilitare cu care se confruntă, dar și să își exprime un punct de vedere vizavi de proiectele de dezvoltare ale municipiului Baia Mare. Astfel, miercuri, 24 mai, și joi, 25 mai, începând cu ora 15:00, la sediul Primăriei Baia Mare, situată pe str. Gheorghe Şincai nr.37, voi sta la dispoziția cetățenilor care doresc să vină în audienţă”, a anunțat primarul Cherecheș pe Facebook.
Înscrierile se pot face la Biroul Relații cu Publicul, ghișeul 6, zilnic între orele 08:00 – 15:00. Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0262/211001, interior 197.

Întâlnirile cu cetățenii din cartierele municipiului Baia Mare vor fi reluate în cursul săptămânii viitoare.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

8 COMENTARII

  1. Sa nu uite de necesitatea construirii unui sens giratoriu la Italsofa,locul fiind un real pericol pentru cetatenii aflati in traficul din zona.Atata a putut Rob si gasca.Si sa nu uite de obiectivele mari: Parcul Industrial,Aquaparcul,Universitatea la Centrala Minelor,Primaria la Minerul,reabilitarea Pietii Izvoarele,podul de la Universitate,etc.

    • E de apreciat faptul ca se face un sens giratoriu pe b-dul Bucuresti la intersectia cu str Margeanului,str Europa e deficitara la intersectiile cu alte strazi.Ai uitat de P-ta Revolutiei.

  2. As dori sa vina si pe strada Rapsodiei din cartierul Vasile Alecsandri.Nu avem parcari,lipsa curateniei,toaletarea arbustilor si o dezinsectie ar fi necesara.

    • Pentru sefii din administratie care si-au luat salariile fara prea multa munca,strada Rapsodiei e printre strazile care nu exista.Pentru ei de fapt nici Culturii nu e pe harta,la cat de jalnic a ajuns.Catalin da-i afara si fa curatenie totala.Nu au chef de lucru,nu au timp sau nu vor,sa plece si sa nu ne încurce.Vorbe mai putine,de fapte e nevoie mai ales ca acest oras in perioada in care ai lipsit a fost intr-un blocaj total.Sunt multe de recuperat,plus de facut proiecte pentru atragerea de fonduri U.E.Fara a misca lucrurile acest oras nu are viitor.

  3. Un semafor pentru pietoni pe Bd. Bucuresti nr.44, deoarece sa traversezi strada pe la trecerea pentru pietoni este o adevarata ruleta ruseasca. Nu exista marcaj, doar indicator, cu tot ca si daca exista marcaj, foarte putini dadeau prioritate pietonilor

  4. Prioritatea maxima e atragerea de investitori seriosi si crearea de noi locuri de munca.Avem speranta ca domul Chereches va face ceea ce nu sunt in stare cei de la judet,construirea primului Parc Industrial in acest judet.Tot respectul daca va trece de la teorie la practica. In mod normal ar fi nevoie de fabrici noi si la Somcuta,Ulmeni,Baia Sprie,Tg. Lapus,Seini,orase din Maramuresul Istoric,dar din pacate toti au avut si au primari slabi,total neinteresati de nivelul de trai a comunitatilor din care fac parte.Marirea salariilor bugetarilor o sa creeze mari nemultumiri in domeniul privat,acolo unde muncitorul calificat inca lucreaza in multe locuri ( inclusiv in Baia Mare) sub 1000 de lei pe luna ( smecheria e neindeplinirea planului iar ITM-ul doarme!).

    • Ce investitori cand cei de la C.J isi închipuie ca e destul sa identifici o tarla si sa-i duci pe cei interesati la capatul tarlalei si sa-i lasi acolo sa se bata cu birocratia functionarilor si a firmelor de utilitati.Si asta in timp ce Dej,Turda,Câmpia Turzii sau Jibou,orase amarate,i-au asteptat cu hale si birouri la cheie in parcurile industriale construite de administratii sau de investitori in parteneriat cu ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.