CFR LOVEȘTE DIN NOU – Copii de grădiniță din Baia Mare, nevoiți să stea la ocazie după ce trenul Jibou-Baia Mare s-a defectat în Fersig

0
1023

CFR LOVEȘTE DIN NOU   Mai mulți copii de la o grădiniță din Baia Mare și părinții lor s-au văzut nevoiți să se descurce pe cont propriu, după ce trenul Jibou-Baia Mare s-a defectat.

Conform uneia dintre mămici, care ne-a relatat cele întâmplate, trenul a rămas mai bine de o oră în Fersig, după ce s-a defectat. Părinții au sunat la CFR să afle cât va dura până trenul își va relua traseul sau dacă li se va pune la dispoziție un alt mijloc de transport.

„Am plecat cu trenul dimineața, câțiva copii și părinți, să vizităm grădina botanică din Jibou. La întoarcere, trenul s-a defectat și am stat mai bine de o oră în Fersig. Îngrijorați pentru cei mici și pentru că nimeni nu ne spunea nimic, am sunat la gara CFR. După o oră, ei încă nu aveau habar cum o să ne aducă la destinație”, ne-a relatat cititoarea ActualMM, mama unuia dintre copii.

Deoarece părinții nu au primit niciun răspuns concludent de la CFR, au decis să stea la… ocazie.

După ce ne-a fost relatat cazul, am sunat pentru a afla mai multe informații de la CFR, însă nu am primit nicio informație. Pe această cale solicităm în mod public un răspuns de la responsabilii CFR cu privire la acest caz și la modul în care ar trebui gestionată o astfel de situație (pe adresa de e-mail contact@actualmm.ro). În țări mai civilizate decât România, atunci când un tren se defectează, responsabilii companiei feroviare pun la dispoziția călătorilor apă, alimente, iar dacă defecțiunea este de o asemenea natură, opțiuni de transport. În anul 2017, în România, nici măcar când este vorba de copii la mijloc, se pare că nu-i pasă nimănui.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.