CETĂȚENI DE ONOARE – Episcopii Greco – catolici Alexandru Mesian, Vasile Bizău și regretatul Ioan Dragomir, cetățeni de onoare ai municipiului Baia Mare

0
402
CETĂȚENI DE ONOARE  În cadrul concertului de colinde aflat la cea de a XX-a ediție, la Biserica Sfânta Cruce, primarul municipiului Baia Mare a înmânat diplomele prin care se conferă titlul de cetățeni de onoare episcopilor greco –  catolici de Maramureș și Lugoj, dar și regretatului episcop Dr. Ioan Dragomir.

Sunt oameni speciali care se nasc pentru a fi lumină pentru comunitățile din care fac parte. Sunt oameni care își dedică viața și activitatea pentru folosul celor din jurul lor. Sunt oameni care pun mai presus de orice credința în Dumnezeu și iubirea față de semeni. Care ajută cu vorba, cu fapta, punându-și sufletul pe tavă în fața oricui aflat în nevoie. Oameni care au ajuns departe, dar au rămas aproape. Care se roagă necontenit pentru umanitate, pentru sufletul fiecăruia dintre noi. Acești oameni merită întreaga apreciere a comunității și privilegiul de a deveni cetățeni de onoare ai municipiului Baia Mare. 

Mi-a revenit deosebita onoare să mulțumesc și să onorez din partea comunității trei persoane deosebite, din păcate una dintre ele post – mortem. Am oferit din partea comunității noastre, cu prețuire, titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Baia Mare Preasfințitului Părinte Vasile Bizău, Episcop greco – catolic de Maramureș; Preasfințitul Părinte Alexandru Mesian, Episcop greco – catolic de Lugoj și regretatului Episcop Dr. Ioan Dragomir. Cu această ocazie ne-am bucurat împreună și de tradiționalul concert de colinde, adevărat balsam pentru sufletele credincioșilor prezenți”, arată primarul printr-o postare pe contul său oficial de Facebook.
ActualMM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.