CERCETAT DE POLIŢIŞTI – Borşean cu mai multe furturi la activ, prins în timp ce încerca să fugă cu bunurile sustrase dintr-o casă din Rona de Jos

0
291

CERCETAT DE POLIŢIŞTI  În 29 noiembrie, un bărbat din Rona de Jos a sesizat poliţia că a surprins în imobilul în care locuieşte o persoană necunoscută. Aceasts încerca să sustragă bunuri.


Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat de 33 de ani, domiciliat în Borşa.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate de poliţiştii Secţiei 6 Sarasău s-a constatat că persoana el în cauză a pătruns în anexa imobilului prin efracţie.

A încercat să sustragă mai multe parfumuri, dar a fost prins de doi consăteni ai proprietarului. Prejudiciul, în valoare de 500 de lei a fost recuperat integral.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că borşeanul este bănuit că în noaptea de 27/28 noiembrie a pătruns prin efracţie în alte două imobile din Rona de Jos cu intenţia de sustrage bunuri, însă fără succes.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal. Borşeanul este acum cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.