CE SPUN ASTRELE – Horoscopul zilnic pentru miercuri, 17 ianuarie 2018

0
314
foto huff

CE SPUN ASTRELE Berbec. Sunteţi mai critic ca niciodată, iar acest lucru vă poate atrage comentarii neplăcute. Cât timp nu exageraţi cu sentimentul de superioritate, totul va fi bine.

Taur

Începeţi să învăţaţi să citiţi semnalele pozitive care vă apar în cale la tot pasul. Implicarea în proiecte care presupun imaginaţie vă aduce satisfacţie.

Gemeni

Vă confruntați cu probleme cu banii pe fondul unor artificii financiare. Reluaţi analiza şi calculele pas cu pas şi căutaţi cu răbdare soluţii viabile.

Rac

Înregistrați un real succes în plan social și veţi cuceri persoane puternice. Se pot stabili contacte importante şi puteţi obţine sprijinul şi simpatia șefilor.

Leu

Analizaţi cu mare atenţie intenţiile celor care vor să vă influenţeze în privinţa unei relaţii de suflet.La capitolul sănătate staţi excelent.

Fecioară

Cel mai inconfortabil aspect este că banii se duc prea repede. Partea bună e că revenind cu picioarele pe pământ va recăpătaţi şi echilibrul sănătos.

Balanţă

Vi se anulează un plan sau un drum. Nu vă faceţi griji, este doar o amânare şi nimic mai mult. Relaţiile cu persoana iubită este excelentă.

Scorpion

Se redeschide o cale de dialog după o perioada de răceală cu cineva drag. Dacă nu veţi repeta greşelile n-aveţi motive de îngrijorare.

Săgetător

Toate vin şi trec astăzi precum aburul. Se impune să vă ocupaţi de dorinţele persoanei iubite. Aveţi grijă să vă respectaţi promisiunile.

Capricorn

Reuşiţi câteva contacte cu persoane importante, care vor contribui la reuşită unei aspiraţii mai vechi. Muncă depusă în ultima perioadă începe să dea roade.

Vărsător

Vă faceţi planuri cu persoana iubită în legătură cu o excursie mult aşteptată. Din punct de vedere financiar nu aveţi nici o grijă.

Peşti

Nu trebuie să vă ambiționați să rezolvaţi singur toate problemele. Sunteţi obosit şi este cazul să acceptaţi și ajutorul prietenilor.

Sursa info Jurnalul

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.