CE SPUN ASTRELE – Horoscop zilnic pentru joi, 26 octombrie

0
362

CE SPUN ASTRELE BERBEC. Nu te juca cu vorbele, mai ales dacă în faţa ta se află o persoană pesimistă, care are tendinţa de a trata orice cuvânt ca un atac împotriva sa.


TAUR
Ai planificat nişte investiţii masive pe care le visezi de multă vreme. Cu puţin noroc vei reuşi să realizezi tot ce ți-ai propus.

GEMENI
Te prinzi imediat că cineva umblă în jurul tău cu lucruri false, de aceea eşti precaut. Astrele îți recomandă să tratezi cu mult calm situația.

RAC
Faci echipă bună cu un coleg energic şi la fel de entuziast ca si tine. Colaborarea va da nastere si unei prietenii private de succes.

LEU
Ai mari rezerve în raport cu o persoană pe care o priveşti cu multă ostilitate. Intuiția nu te înșeală deloc. Vei reuși să o ții la distanță.

FECIOARĂ
Uneori, devii intransigent cu persoanele şi lucrurile cu care nu eşti de acord şi nu mai ţii cont de nimic decât de propriile tale principii.

BALANŢA
Te apuci serios de treabă şi reuşeşti să-i mobilizezi şi pe alţii, pentru un scop important.Vei înregistra o serie de succese profesionale.

SCORPION
Este o perioadă excelentă, în care veştile bune animă atmosfera apăsătoare din ultima vreme. Culegi roadele unui succes.

SĂGETĂTOR
Apare o situaţie în care eşti la mijloc între două variante. Alege cu capul, nu doar cu sufletul. Astrele te sfătuiesc să te bazezi pe intuiție.

CAPRICORN
Ai nevoie de linişte şi relaxare şi de o atitudine pozitivă. Astfel, vei simți imediat schimbarea benefică în special în starea ta de spirit.

VĂRSĂTOR
Ai parte de evenimente cu totul deosebite, de şanse ieşite din comun, de veşti excepţionale. Vei avea succese pe toate planurile.

PEŞTI
O persoană trece prin momente dificile şi are nevoie de un ajutor care să-i redea mai ales încrederea în sine. Nu ezita să o ajuți cu sfaturi.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.