CAZ ÎN VASLUI – Aproape că și-a omorât tatăl după ce l-a lăsat încuiat în mașină sub soarele arzător

0
159

CAZ ÎN VASLUI  O tânără a fost la un pas să-şi omoare propriul părinte după ce l-a lăsat încuiat în maşină, sub soarele arzător si a plecat la bancă. Venită împreună cu părintele său, un bărbat de 65 de ani, la Vaslui, să-si rezolve câteva treburi, tânăra a parcat autoturismul în zona fostei Case a Armatei si a plecat la bancă să schimbe bani.

Si-a lăsat tatăl în masina parcată sub soarele arzător cu geamul de la portiera din spate întredeschis, informeayă colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă. La scurt timp după plecarea acesteia, portierele masinii s-au blocat. De asemenea, femeia nu a luat în calcul cât timp va pierde la ghiseele băncii. În tot acest timp, tatăl începuse să suporte din ce în ce mai greu căldura înăbusitoare din masină si, când a simtit că se sufocă si nu mai poate respira, a strigat după ajutor, potrivit EVZ.ro.

Norocul său a fost că a fost repede auzit de câtiva trecători care au dat alarma. La fata locului a sosit o patrulă a Politiei Locale si un echipaj de pompieri. După ce aflat că posesoarea masinii este plecată la bancă, unul dintre pompieri a mers să o caute pentru a debloca masină fără să fie nevoit să spargă geamul. Din fericire, tânăra a fost găsită în scurt timp.

Tatăl acesteia a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost scos din autoturism. Astfel că pompierii au adus, din autospecială, un tub cu aer comprimat si i-au pus masca pe fata bărbatului. După ce acesta si-a mai revenit, l-au stropit cu apă pentru a-i scădea treptat temperatura corpului. După o interventie ce a durat mai bine de jumătate de oră, pompierii au reusit să-l salveze.

Sursă

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.