CAZ ÎN ORADEA – Taximetrist înjunghiat de către un client. Polițiștii îl caută acum pe agresor

0
115

CAZ ÎN ORADEA   Un taximetrist a fost înjunghiat de un bărbat pe care-l luase în cursă, marţi seara, după ora 20.00. Agresorul este căutat de poliţiştii orădeni, fiind instituite filtre.

Marţi seara, în jurul orei 21.00, poliţiştii orădeni au fost anunţaţi că între localităţile Nojorid şi Leş un taximetrist din Oradea, de la compania Fulger Taxi, a fost înjunghiat şi abandonat de agresor. Potrivit semnalmentelor, ar fi vorba despre un bărbat cu vârsta cuprinsă între 28 şi 34 de ani, brunet, tuns scurt şi îmbrăcat în tricou şi pantaloni negri.

Agresorul a fost luat în maşină, un Logan cu numărul BH 02 AYR, înainte de ora 21:00, din Zona Nufărului, de la bisericuţă, pentru o cursă la Livada (Bihor).

Între Leş şi Nojorid acesta l-a înjunghat pe şofer şi a fugit. Din fericire, rănile suferite de taximetrist nu au fost de natură să-i pună în pericol viaţa, fiind superficiale. Pentru prinderea agresorului au fost instituite mai multe filtre de către poliţişti. „Se efectuează cercetări pentru identificarea autorului. Avem un cerc de suspecţi”,ne-a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.
Sursă

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.