CAZ NEBUNESC ÎN MARAMUREȘ – I-a înfipt un cuțit în gât în timpul unui scandal, într-un magazin alimentar

0
3577

CAZ NEBUNESC ÎN MARAMUREȘ   Un bărbat originar din Bicaz a fost arestat timp de 30 de zile, se arată într-un comunicat de presă al Tribunalului Maramureș. Motivul: acesta a înjunghiat un alt bărbat, cu un cuțit de bucătărie, în gât.

Totul s-a întreaga întâmplare s-a petrecut duminică, 13 octombrie, într-un magazin alimentar din localitatea Corni. Agresorul și victima au început să se certe, nu se știe de ce. Cert e că, la un moment dat, bărbatul de 47 de ani a scos un cuțit de bucătărie pe care îl avea la el și, fără să stea foarte mult pe gânduri, l-a înfipt în gâtul celuilalt bărbat.

Agresorul riscă acum ani grei de închisoare pentru tentativă la infracțiunea de omor calificat.

Vă redăm mai jos, integral, comunicatul Tribunalului Maramureș:

Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 54/DL, pronunţată la data de 15.10.2019, în dosarul nr. 1940/100/2019 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 15.10.2019, şi până la data de 13.11.2019, inclusiv, a inculpatului D.B., în vârstă de 47 de ani, domiciliat în comuna Bicaz, cercetat pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat, faptă pedepsită cu închisoarea de la 7 ani şi 6 luni la 12 ani şi 6 luni şi interzicerea exercitării unor drepturi.

Pentru a dispune măsura arestării preventive, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că inculpatul, în data de 13.10.2019, în intervalul 22:30-23:00, în timp ce se afla în incinta unui magazin alimentar/bar situat într-o localitate din judeţul Maramureş, fiind în stare de ebrietate, în contextul unor discuţii anterioare în contradictoriu cu persoana vătămată, i-a aplicat acesteia în mod intempestiv o lovitură în zona gâtului cu un cuţit de bucătărie pe care îl avea asupra sa, cauzându-i leziuni care necesită pentru vindecare 25-30 de zile de îngrijiri medicale, în condiţiile unei evoluţii favorabile, şi care i-au pus viaţa în primejdie. Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare”.

 

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.