CAZ MONSTRUOS – Fetiță din Bistrița-Năsăud, violată timp de 9 ani de tatăl ei. Bărbatul a fost reținut pentru 30 de zile

0
819

CAZ MONSTRUOS   O fată de 14 ani din Dumitra trăiește clipe de groază încă de când era un copilaș. Tatăl său o violează de la 5 ani, fără ca mama să ia măsuri. Ieri, în sfârșit, copila a spus totul polițiștilor. Un bărbat din Dumitra a fost ieri reținut de poliție pentru 30 de zile după ce fiica sa a povestit cum acesta o violează de când era un copilaș.

Mama copilei a fost la rândul său violată de cel cu care acum are patru copii. Sursele noastre spun că familia respectivă este una cu multe probleme, ambii soți fiind alcoolici. Au împreună patru copii, cea mai mare fiind copila de 14 ani.

În cursul zilei de ieri, fetița i-a trimis mamei un SMS prin care îi spunea că bărbatul o violează din nou. De data aceasta, mama a apelat la o cumnată care a sfătuit-o să ia fata și să meargă la poliție. Femeia a făcut întocmai, iar copila le-a povestit polițiștilor prin ce dramă trece de nouă ani de zile. Cu doi părinți denaturați, fără locuri de muncă stabile, patru copilași au dus un trai greu de imaginat.

Polițiștii au găsit chiar ieri bărbatul și l-au reținut pentru 30 de zile. Acesta nu a avut nicio jenă să recunoască în fața polițiștilor că totul este adevărat și că într-adevăr își violează copilul, care, după spusele sale „stă, nu e viol”.

Astăzi, autoritățile din Dumitra au solicitat intervenția Protecției Copilului, astfel încât cei patru copii să fie luați din casa în care locuiesc acum și să înceapă cercetările.

Bărbatul respectiv are în jur de 40 de ani și mai lucrează cu ziua prin comună pentru băutură sau bani de băutură. Tot pentru băutură acesta a comis mai multe furturi mărunte de-a lungul anilor, fiind închis de nenumărate ori.

Sursă info.

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.