CAZ ÎN TIMIȘOARA – Maramureșean de 18 ani suspectat că a explodat mai multe sticle incendiare în fața unui sediu PSD

0
409
Foto: Ziua de Vest

CAZ ÎN TIMIȘOARA   Polițiștii din Timiș suspectează că un tânăr de 18 ani este autorul incidentului petrecut joi la sediul PSD Timiș, când mai multe sticle incendiare au explodat în fața clădirii de pe malul Begăi din Timișoara. Tânărul este cercetat de polițiști în stare de libertate.

Oamenii legii spun că au analizat probele, dar și imagini de pe camerele de supraveghere și au identificat un tânăr de 18 ani ca fiind suspect în acest caz, potrivit Ziua de Vest.

Urmare a evenimentului din data de 31.05.2018, privind amenințarea de la sediul PSD din Timisoara, vă informăm faptul că în urma cercetărilor efectuate a fost identificat un tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind cercetat în stare de libertate”, anunță reprezentanții IPJ Timiș.

Tânărul suspectat de polițiști în cazul sticlelor incendiare de la sediul PSD din Timișoara neagă orice implicare în acest incident, chiar dacă amprentele lui apar pe respectivele obiecte incendiare.

Băiatul de 18 ani este originar din Maramureș și locuiește fără forme legale în Timișoara, spun oamenii legii. El se află în baza de date a polițiștilor, astfel că aceștia i-au aflat ușor identitatea. Joi dimineață, un trecător a găsit mai multe sticle incendiare în fața sediului PSD Timiș. La unele dintre ele încă ardea fitilul, iar altele erau explodate chiar pe trotuarul din fața clădirii.

La ora respectivă, în clădirea de pe Splaiul Tudor Vladimirescu din Timișoara nu se afla nimeni. Reprezentanții PSD au decis să depună plângere la poliție, iar oamenii legii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

 

Sursă info și foto: Ziua de Vest

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.