CAZ ÎN DANEMARCA – O româncă a furat un cărucior cu tot cu bebeluș

0
391

CAZ ÎN DANEMARCA  Din nou, românii sunt în mijlocul unui uriaș scandal după ce o familie de danezi din Copenhaga a prins o femeie care le furase… bebelușul! Hoața, de origine română, s-a apărat spunând că ei îi trebuia doar căruciorul și că nici o clipă nu a observat mogâldeața din interior. Chiar și așa, împotriva românilor a fost declanșată o campanie agresivă în care sunt acuzați că au trecut la alt nivel de infracționalitate: de la cerșit, la furtul portofelelor și spartul locuințelor, la răpirea de bebeluși.

Loading...

Danezii au obiceiul de a-și lăsa bebelușii așezați în cărucior în fața porților caselor, sub geamurile apartamentelor sau în curțile grădinițelor pentru câteva ore de somn. Fie că plouă, fie că ninge, fie că e vorba de o zi mai răcoroasă. Zic ei, danezii, copiii li se odihnesc astfel mai bine în aer liber, cresc mai sănătos și sunt feriți de boli.

Hoața s-a dus la furat la doar 24 de ore de când a ajuns în Danemarca

Profitând de această ”ofertă” locală, o româncă în vârstă de 23 de ani abia sosită în Danemarca de doar 24 de ore, dar foarte bine pusă în temă cu acest obicei, a dat o raită pe strada Jens Varmings Vej din cartierul Amager, o zonă ceva mai elitistă de vile. A pus ochii pe unul dintre landourile ”parcate” regulamentar în fața unei curți, l-a înșfăcat și a rupt-o la fugă cu tot cu…bebelușul care dormea dus în landou.

”Am furat căruciorul pentru copilul meu”

Mișcările bruște ale hoaței au generat niște sunete în landou pe care părinții micuțului răpit în plină zi le-au auzit din casă prin stația de emisie-recepție și le-au catalogat ca nefirești. Drept urmare, au ieșit într-un suflet la poartă și, când au văzut că mogâldeața nu mai e la programul de somn în cărucior s-au lansat în urmărirea tinerei răpitoare. Prinsă înainte de a ieși din cartierul de vile, românca s-a apărat senin spunând că nu a știut nici un moment că în cărucior e un copil!

„Mie îmi trebuia doar căruciorul. Am și eu un copil. Pentru el l-am furat”, a spus în fața polițiștilor danezi femeia care se afla în Copenhaga de doar o zi.

Citește continuarea articolului, AICI.

Sursă foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.