CĂUTĂRI DISPERATE – Doi tineri au dispărut de câteva zile în Vama Veche

1
1087

CĂUTĂRI DISPERATE  Doi tineri au dispărut în Vama Veche, iar prietenii și rudele îi caută de șase zile, fără să știe nimic despre soarta lor. Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, până în prezent nu a fost depusă nicio plângere cu privire la dispariția celor doi tineri.

În încercarea de a-i găsi, două cunoștințe ale celor doi a postat un mesaj pe un grup dedicat iubitorilor stațiunii Vama Veche în care cere ajutorul celor care i-ar fi putut întâlni, scrie Libertatea.ro.

E cineva în Vama Veche în perioada asta? Dacă da, mă puteţi ajută cu o informaţie despre Gabi? Trebuia să se întoarcă din Vama de joi şi de atunci are telefonul închis, nu ştie nimeni nimic de ea, nici rudele şi nici prietenii…”, a scris, pe Facebook, marți seară, o cunoștință a Gabrielei Jercan, fata dispărută.

Mai multe informaţii nu ştiu, nu prea am ţinut legătura şi nici părinţii ei nu ştiu campingul sau unde a stat, se ştie doar că au plecat cu cortul deci se exclud cazările la hotel”, a mai spus cunoștința celor doi.

Un alt anunț a fost postat și miercuri la amiază pe grupul Destinatia mea: Vama Veche!, iar cei care au detalii despre Gabriela Jercan și iubitul ei, Cosmin Popa. O altă persoană a postat miercuri la amiază un anunț prin care solicită informații despre tinerii care au dispărut fără urmă și au telefonul închis.

Cele două persoane au dispărut de câteva zile. Dacă le-a văzut cineva şi poate oferi informaţii despre ele sunt rugate să sune la nr. de telefon 0724386336 / 0761645679 / 0748894507 Mulţumesc mult!”, se arată în mesajul postat pe grupul de Facebook.

Cu toate acestea, potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, până în prezent nu a fost depusă nicio plângere cu privire la dispariția celor doi tineri.

 

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Suntem ok amândoi ^^. A fost vorba de 3 zile în care nu am avut posibilitatea sa îmi încarc telefonul, dar am luat legătura cu familia și prietenii miercuri pe la prânz. Apreciem îngrijorarea și va mulțumim pentru share-uri și mesaje 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.