CAUTĂ SUSŢINERE – Elena Udrea a petrecut Revelionul în Maramureş. Politicienii locali speră să intervină pe lângă Traian Băsescu

3
4445

Surprize, surprize pentru politicenii maramureşeni în ajunul Anului Nou. În seara zilei de 30 decembrie, telefoanele au zbârnâit şi au fost convocaţi toţi membri PMP, şi nu numai, la o pensiune situată în apropierea municipiului Baia Mare unde urma să ajungă Elena Udrea.

„Lucian Morar a fost cel care a sunat pe toată lumea şi i-a chemat acolo că vine Elena Udrea. Nu a spus nimic despre cine ar fi invitat-o mai ales că era o gaşcă formată din şapte oameni şi ea nu mai face parte din partid. Deşi nu este clar cine a invitat-o,  Morar a făcut oficiile de gazdă”, au precizat surse din PMP.

 

Udrea, care a venit însoţită de iubit, dar şi de asociata împreună cu care deţine Băile Figa, a participat la petrecerea de Revelion la un local situat la ieşirea din Baia Sprie spre Pasul Gutâi unde a petrecut până în zori, deşi participanţii spun că nu a fost la fel de volubilă ca de obicei.

 

„Se vedea că o preocupă ceva, că nu este în apele ei. A stat la masă cu Lucian Morar care i-a vorbit întrega noapte, dar şi cu Doru Dăncuş cu care s-a întreţinut minute bune”, au mai spus sursele.

CAUTĂ SUSȚINERE udrea revelion maramures 2017
Deşi nu este foarte clar cine a invitat-o pe blondă în Maramureş, surse apropiate lui Lucian Morar susţin că acesta ar avea nevoie de sprijin de la Traian Băsescu, iar Elena Udrea ar fi cea care ar putea mijloci dialogul între cei doi. Petrecerile la care a participat, Elena Udrea a profitat de sejurul în Maramureş şi a vizitat câteva dintre atracţiile turistice ale zonei, precum Săpânţa.

Adeverina Pesursescu

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. Morar mai bine s-ar apuca si de ceva munca pentru maramureseni.La fel si Dancus.Suntem jalnici la capitolul dezvoltare,iar sefu cel mare (judetean) are din pacate alte preocupari.Nu apuca anul pana o sa inceapa lumea sa-i urasca la maxim datorita nerealizarilor pentru comunitate.Parca am fi clonat administratiile trecute,total incompetente.

  2. Morar este cea mai mare teapa primita de maramureseni vreodata ,deoarece inafara de interesele lui personale nu urmareste nimic . Dar si-a luat si el teapa lui ! Nu a candidat la senat ,cu toate ca este visul lui ,si- a luat-o sus rau !Tin-o tot asa Morare !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.