CĂTĂLIN CHERECHEȘ – „Prioritatea mea: dialogul direct, personal cu fiecare băimărean”

9
1509

Primarul ales al municipiului Baia Mare își dedică foarte mult timp dialogului cu cetățenii. Acesta a organizat mai multe întâlniri cu băimărenii, iar audiențele vor continua și în perioada următoare. Cătălin Cherecheș a scris despre întâlnirile cu băimărenii într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook.

În primele două zile de audiențe, peste 120 de băimăreni și-au spus of-ul primarului:

M-a bucurat să văd interesul manifestat de către băimăreni pentru orele de audiențe cu care am venit în întâmpinarea lor. În decursul celor două zile, miercuri, 24 mai și joi, 25 mai, 120 de băimăreni mi-au spus care sunt problemele cu care se confruntă, dar am primit și sfaturi despre gospodărirea orașului”, a declarat primarul.

Audiențele continuă săptămâna viitoare

Seria întâlnirilor din cartiere va continua săptămâna viitoare, astfel încât fiecare problemă pe care o au cetățenii să fie direct receptată, nu prin directori, șefi de servicii sau angajați. Nu toate problemele cetățenilor se pot rezolva dar sunt cazuri în care unele dintre acestea își găsesc soluția în clipa următoare. Important este ca băimăreanul să se simtă ascultat, respectat și să participe la rezolvarea problemelor orașului”, a continuat Cătălin Cherecheș.

Cherecheș vrea ca Baia Mare să redevină ce a fost în urmă cu un an

Cei mai importanți colaboratori ai mei sunt și vor rămâne băimărenii. Îmi doresc ca exemplul meu de dialog să fie preluat de fiecare angajat al primăriei. Vă mulțumesc pentru faptul că mi-ați întărit încă o dată ideea de a nu renunța la a face bine pentru Baia Mare și pentru băimăreni. Împreună, cu curaj și multă iubire pentru oraș putem face ca Baia Mare să redevină ceea ce a fost în urmă cu un an de zile. Și pentru acest lucru vom lupta împreună”, a mai scris primarul municipiului Baia Mare pe Facebook.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

9 COMENTARII

  1. As zice ca nu e destul ca orasul sa redevina ce a fost in urma cu un an ci trebuie sa si recuperam,la foc automat,anul pierdut in dezvoltarea acestui oras.Realmente noi am pierdut cu mult peste un an prin oprirea majoritatii proiectelor existente ,proiecte abandonate sau chiar anulate de catre interimarii care hai sa recunoastem mai mult ne-au încurcat prin nepriceperea si amatorismul de care au dat dovada.Daca mai punem in calcul anularea acelui credit prin care se dorea achizitionarea fostei clădiri Minerul pentru noul sediu al Primariei,Centrala Minelor si HR Maramures pentru Universitate si campus sau achizitionarea fostei Mori pentru Aquaparc ,avem tabloul intreg a ceea ce am pierdut.Dusmanii dezvoltarii acestui oras sau personali ai primarului au fost impotriva unor astfel de proiecte chiar daca prin simplul fapt ca a trecut un an preturile in imobiliare au crescut cu 10-15%,ceea ce printr-un simplu calcul ne arata ca doar in 10 ani se dubleaza investitia.Dar nu investitia in sine e ceea ce conteaza ci faptul ca genereaza prin atragerea de studenti ,profesori si turisti,dezvoltare.Daca mai punem in calcul faptul ca astfel de investitii pot atrage fonduri UE pentru mobilarea acestora e clar ca noi suntem paralizati de peste un an,lucru ce trebuie neaparat recuperat.

    • majoritatea baimarenilor asteptam ca primarul sa treaca la fapte si sa construiasca primul parc industrial al acestui judet.reusita unei astfel de investitii cat si aprecierea baimarenilor e mai mult decat garantata,in prezent baimareanul pe langa faptul ca e obligat sa facă naveta zeci de kilometrii mai este si umilit cu niste salarii acceptabile doar pentru cei care au terenuri agricole,gradini de legume,pasari si se mai descurca.daca punem in calcul ca baimareanul nu-si ia apa din fantana si nici nu se poate încalzi pe lemne,e clar ca traieste mai prost decat cel de la tara care accepta salariul de rahat pentru a avea si el o pensie.firmele din zona s-au bazat pe astfel de muncitori iar cei mai sifonati sunt cei de la oras,traind si hranindu-se foarte prost.daca mai punem in calcul ca cei de la tara ii si otravesc pe oraseni folosind pesticide peste limita admisa si nici o institutie nu face controale si nu-i apara e clar unde am ajuns…

  2. Îmi place tâmpenia asta comunista : Ceaușescu sau primarul TREBUIE sa facă sa rezolve . Toți cu jalba in bat la primar sau presedinte. Dar tu consilierule ce rol ai ? Dar tu cetățeanule ? Auzi tu : pe grănicerilor , jucanduse cu mingea au zgariat mașini
    Dar ai cerut tu , ai dorit tu in spatiile acele unde se construiesc blocuri peste blocuri care Ran goale si spații de joacă pentru acești copii mai mari din care pot ieși si niste sportivi ca lumea nu doar derbedei majoritatea . Cică e democrație , iar demos cratos înseamnă ca daca tu alegi tu conduci si nu stai baligă după alegeri .

    • Dar cine ai vrea sa se ocupe? Tampenia mi se pare sa spui ca cetateanul trebuie…Ce sa facă? Sa nu distrugă si sa nu arunce mizerie pe jos,ca in rest nu poate sa planteze pomi,sa puna semafoare,sa facă sensuri giratorii,sa nu mai povestesc de atragere de investitori sau sa construiasca parcuri industriale.Pai cetateanul greu reuseste sa-si puna un contor electric la poarta,trebuie sa obtina inclusiv autorizatie de constructie,sa nu mai vorbesc de avize sau de drumuri la distribuitor si furnizor.Tu vrei sa se implice,cum? Nici macar panselute nu are voie sa planteze si e bine ca nu i se da voie deoarece ar iesi o …mizerie.

  3. Poi daca la nivel de tara PSD-istii vor sa puna ca brand de tara oaia,noi ca judet putem sa punem ca brand de judet buha,ca tot nu face Zetea nimic serios pentru dezvoltarea acestui judet.Si la aeroport pe langa denumire sa puna un drapel tot buha,singura zburătoare care are drept de zbor in zona.

  4. Nici o stire? ce a hotărât C.L? mai multe stiri pe actual,ca nu sunteti sub patronajul lui mustata sa va faca politica editoriala si sa va cenzureze comentariile. Nu de putine ori lumea va percepe macar un pic, prea lesinati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.