CARE SUNT? – Top 5 cele mai vândute jucării sexuale

0
1436

CARE SUNT? Teoretic, jucăriile sexuale sunt folosite în special de persoanele singure care vor să-şi satisfacă nevoia sexuală. Dar să nu uităm un aspect foarte important că ele, de fapt, reprezintă ingrediente importante mai ales în viaţa de cuplu. Iată care sunt cele mai cumpărate jucării sexuale şi de ce trebuie folosite, conform Click.

CARE SUNT? Top 5, cele mai cumpărate jucării sexuale:

  1. Inelul pentru penis
Este o jucărie sexuală în forma literei O care se potriveşte în jurul penisului pentru a restricţiona fluxul de sânge. Acest inel pentru penis poate duce la erecţii mai tari, de o durată mai lungă şi întârzie ejacularea. Aceste jucării sexuale pot fii din cauciuc, metal sau piele şi este exclusă purtarea lor în timpul somnului. Nu se recomandă purtarea prelungită a acestor inele, deoarece limitarea fluxului de sânge poate crea probleme grave. Inelul pentru penis este una dintre cele mai cumpărate jucării sexuale. Sursă foto
inel penis
2. Vibratorul
Este o jucărie sexuală minunată pentru femeile conştiente de sexualitatea lor şi care adoră să se masturbeze. Este adevărat că, în unele cazuri, vibratorul poate crea o anumită „dependenţă”, iar femeile care îl folosesc des nu mai pot ajunge la orgasm fără el. Sursă foto.
VIBRATOR
3. Dildo
Dildo-urile sunt jucării sexuale folosite de femei , dar şi de bărbaţi în special pentru stimularea anală. Această jucărie nu oferă vibraţii, sunt uşor de folosit şi sunt de diferite forme. Oferă plăcere, indiferent dacă sunt folosite de persoane singure sau nu. Printre cele mai cumpărate jucării sexuale se numără şi dildo-ul. Sursă foto.
DILDO
Continuarea, aici.
Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.