BULETIN RUTIER 12 DECEMBRIE – Vezi care este starea vremii și a drumurilor în Maramureș

0
124
BULETIN RUTIER  Vremea a fost apropiată de normalul termic al perioadei și în general închisă. Cerul a fost mai mult noros și local au căzut precipitații predominant sub formă de ninsoare. Cantitatea maximă de precipitații înregistrată a fost 1.6 l/mp la Ulmeni. Vântul a suflat slab la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă de până la 40 km/h (Vf.Iezer). Temperatura maximă a fost cuprinsă între 0 grade la Sighetu Marmației și 3 grade în Baia Mare, Ocna Sugatag. Izolat s-a semnalat ceață.

Stratul de zăpadă, prezent la munte, măsura până la 14 cm la Vf. Iezer. La primele ore ale dimineții temperatura aerului avea valoarea cuprinsă între -5 grade și 1grad.

Carosabilul sectoarelor de drumuri naționale din județ este curat și umed. Cerul este acoperit. Ninge slab în Baia Sprie, Sighetu Marmației și Târgu Lăpus. Vizibilitatea este bună în trafic. Angajații secției de drumuri naționale din județ au acționat cu 17 utilaje și au împrăștiat 99,5 tone sare.

Valori termice înregistrate la această oră: -3 grade la Borșa,-2 grade la Ocna Sugatag, Cavnic și Petrova, -1 grad la Sighetu Marmației și Vișeu de Sus, 1 grad în Baia Mare și Seini.

Pentru astăzi vremea rămâne apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Izolat, la munte va ninge slab. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 3 grade, iar cele minime între -5 și -2 grade.
Informații furnizate de Instituția Prefectului – Județul Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.