BULETIN RUTIER 12 DECEMBRIE – Vezi care este starea drumurilor și a vremii în Maramureș

0
156

BULETIN RUTIER 12 DECEMBRIE  Vremea a fost caldă, iar vântul a prezentat intensificări în zona montană înaltă. Local au căzut precipitații sub formă de ploaie. În zona montană înaltă precipitațiile au fost mixte.

Stratul de zăpadă este prezent doar în zona montană înaltă și măsoară până la 4 cm, la Vf. Iezer. Cel mai rece a fost în cursul nopții și în această dimineață la Cavnic și Târgu Lăpuș 0 grade Celsius Carosabilul sectoarelor de drumuri naționale este curat și umed. Vizibilitatea în trafic este bună, vântul suflă moderat. Nivelurile și debitele principalelor cursuri de apă au fost ușor variabile. Nu au fost semnalate probleme. Exploatarea amenajării hidrotehnice Strâmtori-Firiza se realizează în condiții de siguranță.

În județul nostru vremea va fi astăzi mai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. Îndeosebi în cursul nopții local va ploua slab, iar la munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări îndeosebi în zona montană înaltă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 10 grade, iar cele minime între 1 și 3 grade. Izolat vor fi condiții de ceață. Valori ale temperaturii aerului la această oră: -1 grad Celsius la Târgu Lăpuș și Cavnic, 1 grad la Borșa, Vișeu de Sus și Ocna Sugatag, 2 grade Celsius la Sighetu Marmației și Baia Sprie, 3 grade Celsius în Baia Mare, Seini.

Informații furnizate de Instituția Prefectului – Județul Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.