BREXIT – Ce glumă virală circulă despre România după ieșirea Marii Britanii din UE

3
1018

Mai multe țări au propria denumire de ieșire din UE, iar în final se precizează că doar o țară probabil va mai rămâne în UE: Remainia. 

Iată imaginea virală:

brexit

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. au perfectă dreptate , dacă UE se destramă , Ro va fi ultima țară care oricum nu va ieși din uniunea asta ci va rămâne mai departe singură în UE.

  2. Pot sa glumeasca dupa ce au distrus economia Remainiei si desigur nu in ultimul rand ca si-au impartit bogatiile solului si a subsolului,tara asta devenind tara corcodusiera.Sper ca UE sa se răzbune pe ei si sa-i izoleze mai ales ca au fost întotdeauna smecheri si nici macar nu au adoptat moneda Euro.In schimb sa ne bucuram si noi ca o sa piarda sigur Gibraltarul,Scotia si Irlanda de Nord.

  3. Da ce cauta ei i Gibraltar? Ei is mai corecti ca Rusia in Crimea? Ei erau mari sustinatori de sanctiuni..da ,ei au voie oriunde. Is nervosi daca nu pot face in Rusia ce vor..cum vor . Se tot agita si NATO pe flacu estic….nu sperie pe nimeni, vine vremea cand Rusia va ataca cumva o tara NATO ,atunci sa vedem uniune , probabil tinta va fii o tara mai micuta. Atunci sa vedem reactia marilor puteri din NATO. Doar Anglia cea corecta garanta pt. Integritatea teritoriala a Ucrainei numai sa renunte la arsenalul nuclear. Au renuntat…eglezii au garantat…Rusia a ocupat…Restu is povesti…propaganda pt fraierii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.