BRAVE CUT – Băimărencele curajoase renunţă la podoaba capilară în scopuri umanitare

0
2467

O campanie inedită lansată la nivel naţional prinde tot mai mult şi la băimărence. Fundaţia „Renaşterea” condusă de Mihaela Geoană a lansat în urmă cu o lună o mişcare demnă de toată lauda. Astfel, doamnele şi domnişoarele şi, de ce nu, şi domnii sunt invitaţi să se tundă pentru a-şi dona părul în scopuri caritabile. „Campania care se numeşte «Brave Cut» a fost lansată la începutul lunii octombrie şi ţine până la 1 noiembrie. Cele care aleg să îşi doneze părul sunt tunse şi coafate gratuit de către saloanele partenere în proiect. Până acum avem 11 doamne care au renunţat la păr. Din acesta se vor confecţiona peruci pentru femeile şi copiii bolnavi de cancer”, a declarat Lorand Coza, susținător al campaniei pe plan local.

Singura condiţie pentru ca părul să poată fi utilizat pentru confecţionarea unei peruci este ca acesta să aibă minimum 15 centimetri. De altfel, prima care a acceptat să renunţe la păr a fost Andreea Marin, iar exemplul ei a fost urmat şi de alte vedete naţionale.

Printre cele 11 maramureşence care s-au tuns în scop caritabil se numără şi Diana Olvedi, o curajoasă care s-a tuns aproape zero pentru a-i ajuta pe cei bolnavi. Femeia spune că se simte mult mai bine de când a făcut gestul ştiind că prin sacrificiul ei vor fi ajutaţi cei atinşi de cumplitul flagel numit „cancer”.
„Voiam de câţiva ani deja să fac o schimbare, să mă tund foarte scurt dar până acum nu a fost să fie. Ba nu mi-a permis jobul să adopt o astfel de tunsoare, ba altceva, pur şi simplu nu s-a nimerit. Acum am o şefă foarte înţelegătoare şi am reuşit să fac şi un bine prin gestul meu. Consider că aşa a fost să fie. Nu este un sacrificiu faptul că m-am tuns, este o bucurie”, a subliniat Diana Olvedi.
În Baia Mare doamnele şi domnişoarele care aleg să se tundă pentru a-şi dona părul pot să apeleze la salonul partener în campanie, Hair Station, situat în mall, la etajul II. Pe baza unei programări acestea vor fi tunse, spălate şi coafate în mod gratuit.

Ana Pop

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.