BILANŢUL DE IERI AL POLIŢIŞTILOR RUTIERI – 11 permise de conducere reţinute şi 89 de sancţiuni aplicate

0
151

Poliţiştii rutieri au supravegheat joi, 8 februarie, drumurile publice din judeţ. Au acţionat în principal pentru prevenirea accidentelor de circulaţie produse pe fondul neacordării priorităţii de trecere pietonilor sau vitezei excesive.

În ultimele 24 de ore au fost organizate acţiuni pe raza municipiului Baia Mare, pe raza oraşelor Baia Sprie şi Cavnic. Dar şi pe raza de competenţă a Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus.

Au fost oprite pentru verificări peste 100 de autovehicule. A fost depistaţi mai mulţi şoferi care nu au respectat legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice.

Spre exemplu, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au reţinut 11 permise de conducere, toate pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.

Din cele 89 de sancţiuni contravenţionale, 30 au fost aplicate de poliţiştii din Baia Sprie pentru depăşiri ale limitelor legale de viteză. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 40 000 de lei.

Poliţiştii rutieri vă recomandă să conduceţi prudent şi să respectaţi toate regulile de circulaţie pentru a ajunge întotdeauna în siguranţă la destinaţie.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.