BESTIALITATE – Un bărbat din Sibiu a fost omorât în bătaie de tovarășii de pahar 

0
183
Foto: Libertatea

BESTIALITATE Un bărbat din Sibiu a fost omorât în bătaie de doi tovarăși de pahar, în urma unui scandal monstru.

BESTIALITATE Omul a băut cot la cot cu bătăușii, care l-au lovit cu bestialitate. Victima s-a stins la spital din cauza rănilor grave. Agresorii au fost reținuți de polițiști.

Crima s-a petrecut în localitatea Bazna, județul Sibiu. Un bărbat, în vârstă de 33 de ani, zugrav de meserie, a fost chemat de doi localnici să lucreze acasă, deși era miezul nopții.

Cu toții au început să bea alcool, iar, la un moment dat, a pornit o ceartă care a degenerat în violențe, susțin surse din rândul anchetatorilor. Zugravul a fost lovit cu bâte și cu pumnii de cei doi tineri alături de care a băut cot la cot.

Snopit în bătaie, bărbatul a fost dus la spitalul din Sibiu, unde a murit în doar câteva ore din cauza rănilor grave.

Cazul extrem de violent a intrat în atenția procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

„În cauză se fac cercetări și urmează ca cei doi presupuși autori să fie audiați în timpul zilei de azi”, a precizat Ioan Veștemean, prim-procuror de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Cei suspectați că au comis oribila faptă sunt doi bărbați de 24, respectiv 28 de ani. Aceștia au fost reținuți de polițiști și urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Acesta este al doilea caz de omor comis cu violență în județul Sibiu în ultimele două săptămâni.

Orbit de gelozie pentru că se afla în plin proces de divorț, un bărbat din localitatea Șura Mare și-a ucis soția și fiica de doar 14 ani, pe care le-a aruncat în fântâna din gospodărie, chiar în prima zi de Crăciun.

Apoi, bărbatul a încercat să se spânzure în șură, dar a fost oprit de fiul său. Individul, acuzat de omor calificat, a fost internat la spitalul de psihiatrie.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.