AVARII / LUCRĂRI DE MODERNIZARE – Furnizarea apei potabile, sistată pe mai multe străzi din Baia Mare și Sighetu Marmației

0
169

AVARII / LUCRĂRI DE MODERNIZARE   Furnizarea apei potabile va fi sistată astăzi, 30 mai, pe mai multe străzi din municipiile Baia Mare și Sighetu Marmației. Maramureșenii vor rămâne timp de câteva ore fără apă potabilă la robinete din cauza unor avarii apărute la rețeaua de apă și a lucrărilor de modernizare a rețelei de apă efectuate de către echipele Vital.

În Baia Mare, Furnizarea apei potabile va fi sistată între orele 11:00 și 14:00 pe străzile Victor Babeș (între străzile I.L. Caragiale și Ciocârliei) și Sănătății. Între orele 10:00 și 14:00, locuitorii de pe străzile Unirii și Dragostei din localitatea Mocira rămân și ei fără apă potabilă la robinete. Furnizarea de apă potabilă va fi sistată și pe străzile Forestierului (Satu Nou de Sus), Cărămizilor și Corbului, între orele 9:00 și 18:00.

Oprirea furnizării de apă potabilă pe aceste străzi se datorează unor lucrări de modernizare și reabilitare a rețelei de apă din aceste zone. Chiar dacă ele creează discomfort, aceste lucrări sunt necesare pentru a îmbunătății serviciile oferite de către Vital și pentru a asigura tuturor locuitorilor accesul la apă potabilă și canalizare.

Sighetenii de pe strada Ștefan cel Mare din municipiu vor rămâne fără apă potabilă astăzi din cauza unei avarii apărute la rețeaua de apă. Mai exact, este vorba despre o conductă de apă spartă. Echipele de intervenție ale Vital sunt deja la fața locului și încearcă să remedieze situația în cel mai scurt timp posibil, ora aproximată pentru reluarea furnizării de apă fiind 16:00.

 

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.