AVARII LA REȚEA – Furnizarea apei potabile, sistată pe mai multe străzi din Baia Mare și Sighetu Marmației

0
146

AVARII LA REȚEA  Băimărenii de pe mai multe străzi din municipiu au rămas fără apă potabilă la robinete astăzi, 25 aprilie. Sistarea furnizării de apă potabilă de către societatea Vital vine ca urmare a unor avarii apărute la rețeaua de apă din oraș.

Astfel, străzile afectate de avarie sunt următoarele: Strada Victor Babeș (între strada Ciocârliei și strada Magnoliei), strada Gheorghe Ureche, strada Miron Costin și strada Magnoliei.

Potrivit Vital, echipele de intervenție sunt deja la fața locului și fac tot posibilul ca furnizarea de apă potabilă pe aceste străzi să fie reluată cât mai repede cu putință. Reluarea furnizării de apă este aproximată pentru ora 14:00.

Și locuitorii de pe două străzi din Sighetu Marmației rămân, timp de câteva ore, fără apă potabilă la robinete. De această dată este vorba despre lucrări de modernizare și reabilitare a rețelei de apă. Afectate de aceste lucrări vor fi străzile Mărășești și Gheorghe Șincai din oraș.

Chiar dacă ele creează disconfort, aceste lucrări sunt esențiale pentru a asigura tuturor locuitorilor accesul la apă potabilă și canalizare și pentru a îmbunătății serviciile oferite de către Vital.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.