ACTUALIZARE/ AUTORITĂȚILE, ÎN ALERTĂ – Un bărbat a dispărut aseară în zona Barajului Firiza

0
2463

AUTORITĂȚILE, ÎN ALERTĂ    Un bărbat în vârstă de 69 de ani a dispărut aseară în zona Barajului Firiza din municipiul Baia Mare. Potrivit jandarmilor maramureșeni, acesta a fost dat dispărut de către rude în jurul orei 18:30.

Încă de aseară, jandarmii și pompierii îl caută pe bărbat. Mai mult, la fața locului a fost chemată și Echipa Canină de Căutare Salvare Baia Mare care a început căutările cu un câine de urmă.

În jurul orelor 18:30 am fost solicitați să acordăm sprijin în operațiunea de căutare a unui bărbat cu vârsta de 69 de ani care s-ar fi rătăcit în zona Barajului Firiza. Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș a răspuns solicitării și participă la căutare cu un echipaj format din patru jandarmi cu un autoturism de teren!” a transmis purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Maramureș.

Se știe despre bărbat că are probleme cardiace și a avut un infarct la activ. Acesta ar fi trebuit să se întoarcă pentru tratament, însă nu a fost de găsit. Autoritățile continuă căutările în speranța că bărbatul este în viață.

 

Actualizare:

Căutările au fost reluate astăzi dimineață în jurul orei 10:00. Din păcate, la scurt timp de la începerea căutărilor, bărbatul în vârstă de 69 de ani a fost găsit mort.

Bărbatul a dispărut ieri în jurul orei 13:00 după ce a mers în pădure la cules de ciuperci. Când au observat că a trecut prea mult timp iar acesta nu se întoarce, rudele bărbatului au alergat autoritățile.

Știre în curs de actualizare

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.