AU TĂIAT FRUNZĂ LA CÂINI – Parlamentarii care şi-au luat salariul fără să facă nimic

0
884

AU TĂIAT FRUNZĂ LA CÂINI. Mai sunt doar câteva luni până când ne vom alege un nou Parlament, dar trebuie să avem mare grijă. Unii dintre aleşii care au ajuns la Palatul Parlamentului în 2012 s-au remarcat doar prin…muţenie. Şi-au încasat salariul şi indemnizaţiile fără să facă absolut nimic.

Sunt mai mulţi „premianţi” la acest capitol, iar „activitatea” lor ne-a costat mult prea mult. Un sfert de milion de lei bucata de parlamentar care nu s-a remarcat cu aproape nimic. In topul rusinii sunt personaje interesante. Gigi Becali, Oana Niculescu Mizil, dar si un fost ministru, Daniel Chitoiu. Gigi Becali n-a stat prea mult in Parlament. S-a dat in spectacol la depunerea jurămantului şi s-a încurcar. Apoi a fost trimis la închisoare după ce a fost condamnat definitiv.

Nici iubita lui Marian Vanghelie nu s-a obosit prea tare cu activitatea parlamentara. A fost deputat 7 ani, dar în ultimul mandat n-a vazut-o nimeni la tribuna, anunţă KanalD. Fostul şef al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea s-a remarcat şi el ca şi coleg al lui…Mihai Viteazul.

Sursa info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.