AU FOST GAZDE BUNE – Colinde oferite poliţiştilor maramureşeni

0
310

AU FOST GAZDE BUNE Şi în acest an, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş a fost gazda mai multor grupuri de colindători.

De la mic la mare, colindătorii au vestit naşterea Domnului Isus, aducând o bucurie aparte în sufletele poliţiştilor.

În prag de sărbători poliţiştii din cadrul IPJ s-au bucurat să asculte frumoasele colinde ale celor care au ales să le treacă pragul. Startul a fost dat chiar de gazde.

Lângă bradul împodobit la sediul instituţiei, poliţiştii au interpretat spre încântarea colegilor mai multe colinde tradiţionale.

Talentaţi, entuziasmaţi şi plini de viaţa, grupurile de copii dar şi alţi colindători în uniformă, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi, ai ISU şi ai URBIS, au primit admiraţia şi mulţumirile celor care i-au ascultat.

Şi în curtea Biroului Rutier Baia Mare au răsunat colindele. Poliţiştii rutieri au fost încântaţi de colindele autentice ale unui grup de colindători, care au ales să le treacă pragul.

Pentru că preţuiesc şi încurajează tradiţiile, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au reuşit să-l prindă pe moş Crăciun şi să-l aducă la sediul poliţiei.

Copiii poliţiştilor au fost extrem de încântaţi să primească darurile chiar din mâna Moşului.

Conform obiceiului, colindătorii au fost răsplătiţi cu mere, nuci, cozonaci, colaci.

Conducerea inspectoratului -a mulţumit tuturor celor care i-au vizitat în aceste zile.

Le-au urat atât lor, cât şi familiilor lor sărbători fericite, cu multă lumină, fericire şi bucurii. Asigurându-i totodată că şi în acest an vor fi la datorie pe tot parcursul sărbătorilor.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.