ÎN ATENŢIA BĂIMĂRENILOR – Modificări importante în ceea ce privește circulația în municipiul Baia Mare

2
4601

ÎN ATENŢIA BĂIMĂRENILOR La ultima ședință a comisiei municipale de sistematizare a circulației, membrii au dat aviz favorabil pentru trei propuneri importante formulate de către primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Astfel, pe strada Școlii, una dintre cele mai circulate artere din municipiu s-au amenajat două treceri de pietoni.

Una dintre ele este situată în fața Colegiului Tehnic „Anghel Saligny”. Cea de-a doua în dreptul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Maramureș.

De asemenea, aceeași comisie a avizat restricționarea vitezei de circulație a vehiculelor pe strada Școlii din Baia Mare la 30 km/h.

Noile modificări au intrat deja în vigoare la finele lunii trecute.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Solutii bine venite, dar nu de ajuns.E cazul ca reglementari de acest gen sa fie peste tot prin oras,mai ales acolo unde pietonul nu e in siguranta. Un prieten imi spunea cum e in Germania,in locurile unde au fost accidente ( zone cu gradinite si scoli sau cu fluctuatie mare),au reglementat viteza la max 30 km/h si au instalat camere radar care te fotografiaza daca incalci viteza.Iti vine amenda acasa,nimeni nu intra in contact cu tine,ca si contravenient.Iar in parcari ai max 3 ore in care poti stationa ( iti pui un plastic cu ora in care ai intrat in parcare si in care sunt decupate cele 3 ore admise ( nimeni nu umbla cu smecherii,totul fiind monitorizat discret).Asta inseamna reguli,civilizatie si respect,dar toate facute ca la carte.Nu poti sa-ti parchezi masina in plin centru, 12 ore pe zi ,300 zile pe an,cu doar 100 de lei,33 de bani pe zi? E o gluma si o sponsorizare din partea administratiei pentru niste smecheri.Eu in locul primarului as regandi aceasta problema si macar as limita timpul de stationare,exact ca in Germania,max 3 ore ( plastice orare se pot aduce de dincolo,sa copiem si noi macar ce e bun la altii)

    • nu suntem in stare si hai sa recunoastem,ne aflam in stadiu de tarani necivilizati,sa nu zic mai urat.Vorba lui Brucan,inca 20 de ani sa revenim in matca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.