ASASINAT ACIUA: Adrian si Timotei Blaga au fost ucisi luni noaptea de mai multe persoane. Autorii nu au fost identificati (VIDEO)

4
311
Procurorii veniţi de la Bucureşti la Satu Mare pentru cazul crimei odioase în care şi-au pierdut viaţa Adrian şi Timotei Blaga au organizat în urmă cu puţin timp o conferinţă de presă în care au făcut câteva scurte precizări.

Poliţia, criminaliştii şi toate organele abilitate din Satu Mare şi nu numai sunt în alertă maximă pentru o eficientă şi rapidă descoperire a celor care au omorât cu sânge rece pe Adrian şi Timotei Blaga.

Cu puţin timp în urmă, la Satu Mare, procurorii veniţi de la Bucureşti au ţinut o conferinţă de presă în care au făcut câteva scurte menţiuni:

– nu este un singur făptaş, ci sunt mai mulţi

– Adrian şi Timotei Blaga au dispărut pe o rază de 3 kilometri, distanţa dintre casa Centru de tip familial din Unirea şi biserica Calvary Chapel

– moartea celor doi a survenit în noaptea zilei de luni, când au fost răpiţi

– Adrian obişnuia să ia oameni la ocazie

– acesta avea asupra lui 2000 de lei, bani cu care trebuia să cumpere mâncare – acesta fiind cel mai probabil motivul crimei

Cea mai gravă menţiune este aceea că poliţia nu are încă un cerc de suspecţi, criminalii fiind încă liberi printre noi.

VEZI CONCUZIILE MEDICILOR LEGISTI

Te-ar mai putea interesa

Loading...

4 COMENTARII

  1. exsista o mafia foarte puternic si reala in Romania care se ocupa de vinzari de copiii. Fonduri vin din EU(crezind ca ajute), si acest mafia ajunje la cel mai mare niveluri de guvern(ministeru de….., chefi de judeti, judecatori, etc). acest trafic de copiii ,duce mii de dolari lai cei care fac afacerii sau vinzari de copiii adoptati. Singurii oamenii care vin in aparare pentru copiii adoptati sunt Pastori misionari ca Adi. Am un prieten misionar care este chemat la asa ceva. Mai spus ca desi primeste amenintari de moarte pentru el , familia, si copiii care el se ocupe din orfelinat. acest pastori misionari ” incurca” afaceri de copiii adoptati si vinzarea lor in EU. Prietenul meu a incercat sa “reforma” sistemul in Romania, si a vazut ce mare mafia este si cum ei lucreaza. mai zis ca intro zi , cind are dretul sa pleaca din tara cu copiii din orfelinat vrea sa mearga direc la BBC sa expune ce se intimpla. Dar a zis ca nu poate inca fiindca e frica ca copiii o sa plateasca cu moarte de merje la media. Nu stiu care a fost motivul acest trajedii, dar cred ca Dumnezeu se va arata biruitor si moarte a acest 2 oameni(tata si baitul)va aduce o trezire in Romania. Nu cunosc pe Adi, dar cite am citi despre el este un om repspectat si iubit de societate, si are o reputatie immpecabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.