ANUNȚ URIAȘ – Microsoft integrează în Windows o tehnologie care va bloca accesul la torente

0
180

ANUNȚ URIAȘ  Americanii de la Microsoft au declarat război pirateriei, compania înregistrând un nou brevet care să să identifice şi să marcheze utilizatorii care folosesc conţinut obţinut în mod ilegal.

Loading...

Algoritmul creat de Microsoft va împiedica utilizatorii să acceseze conţinut ilegal, iar deţinătorii licenţelor ar putea şti imediat cine sunt respectivii utilizatori şi dacă au mai folosit conţinut piratat în trecut.

Tehnologia va fi introdusă în sistemul de operare Windows şi ar putea împiedica sharing-ul de conţinut legal pe care un utilizator îl deţine, pentru a nu putea fi accesat de pe alte conturi.

De asemenea, deţinătorii licenţelor care ar putea beneficia de acest sistem ar putea să aleagă să blocheze conţinutul piratat şi să colecteze informaţii despre utilizator, lucru care probabil că va putea fi folosit în instanţă în cazul celor care nu sunt la prima abatere.

Fondată în 1975, compania Microsoft este liderul mondial în software, servicii, dispozitive şi soluţii ce ajută oamenii şi companiile să îşi atingă pe deplin potenţialul.

 

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.