ANUNȚ DE LA VITAL – 5 localități rămân astăzi, timp de câteva ore, fără apă

0
205
Foto: ImpactTV.md

ANUNȚ DE LA VITAL Pentru realizarea unor lucrări de reparații și modernizare la rețeaua de distribuție a apei potabile (montarea unei Stații de Clorinare) se întrerupe furnizarea apei în 5 localități din județ.

Prin urmare, S.C. VITAL S.A. anunţă că joi 16 mai 2019, în intervalul orar 09.00 – 14.00 va avea loc întreruperea programată a furnizării apei potabile, către consumatorii din localitățiile indicate mai jos:

  • Hideaga
  • Mogoșești
  • Pribilești
  • Dăneștii Chioarului
  • Lucăcești

Pe perioada executării lucrărilor pot apărea disfuncționalități în furnizarea apei: lipsă presiune, apă cu turbiditate ridicată. Aceste disfuncționalități nu vor fi de durată, iar în momentul stabilizării debitului, apa va putea fi consumată cu încredere, ca si până în prezent.

Societatea VITAL S.A. solicită înțelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat atât în locațiile mai sus menționate cât si în cele învecinate cu acestea. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această întreruperea a apei să își asigure necesarul de apă pentru perioada menționată.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. 0262/215150, 1, 2 și 0362/401052, 3, Vă mulṭumim pentru înṭelegere.

 

Comunicat SC Vital SA

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.