ANM – Temperaturi maxime de până la 9-10 grade Celsius și precipitații mixte de slabă intensitate, în următoarele două săptămâni

0
318

Vremea se va încălzi treptat în următoarele două săptămâni, valorile termice din timpul zilei urmând să fie pozitive în majoritatea regiunilor, în timp ce precipitațiile vor fi în general mixte și de slabă intensitate, cu preponderență în primele zile ale intervalului de referință și, ulterior, după 1 februarie, reiese din prognoza Administrației Naționale de Meteorologie /ANM/, valabilă pentru intervalul 25 ianuarie – 7 februarie, publicată luni.

În Maramureș, regimul termic va deveni normal, cu medii ale temperaturilor maxime în creștere de la—2 grade la 6 grade, în data de 28 ianuarie. Valorile termice nocturne, deși în continuare negative, vor ajunge, tot pe 28 ianuarie, apropiate de punctul de îngheț. Între 29 ianuarie și 31 ianuarie se va produce o răcire, însă începând cu 1 februarie se vor înregistra în cursul zilei medii pozitive ale temperaturii aerului iar minimele vor fi, de asemenea, ușor mai ridicate decât în mod obișnuit în această perioadă a anului. Luni și marți se vor consemna precipitații slabe, mixte și ulterior spre sfârșitul primei săptămâni, iar ulterior între 1 și 7 februarie. De asemenea, vor fi condiții de polei.

Agerpres

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.