ANIVERSARE: ActualMM.ro împlineşte astăzi doi ani!

8
249

Am crescut repede pentru că ne-am văzut de treaba noastră şi nu ne-am uitat niciodată în grădina altuia, dezinteresaţi total de ce şi cum “cultivă” alţii. Am ales singuri calea prin care să intrăm în casele şi birourile dumneavoastra. Nu am dat buzna, am avut bun simţ, răbdare şi putere de a insista. Ştim că uneori v-am dezămagit, am postat texte în grabă, fără verificări şi corecturi suficiente, nu am reuşit să scriem despre tot ce v-ar interesa, am fost superficiali. Acum un an, exact pe vremea asta, am promis că vom îndrepta multe lucruri pe viitor. Ne-am ţinut de cuvânt, dar încă nu suntem mulţumiţi. Cum sigur nu sunteţi nici dumneavoastra. Nu mai facem nicio promisiune, vom încerca să îndreptăm tot ce nu merge în activitatea noastră şi credem că va fi mai bine pentru toată lumea.

Bilanţul celor doi ani de ActualMM.ro este peste aşteptările noastre. Înainte de a-l prezenta trebuie să vă spunem că măsurătoarea audienţei noastre se face prin două instituţii. Cei de la Gtop.ro au avut mai multe probleme de-a lungul celor doi ani. Le-am zis că sigur nu pot măsura numărul vizitatorilor noştri, de aceia apar tot felul de defecţiuni tehnice. Din cauza asta există un decalaj între ei şi trafic.ro, dar asta are mai puţină importanţă.

Aşadar în doi ani am reuşit să avem două milioane de vizitatori, trei milioane de vizite şi patru milioane şi jumătate de afişări. Nu ne mai întrebăm dacă e mult sau puţin, pentru că avem răspunsul – da, e mult. Aceste cifre seci, contabile, ne consolidează poziţia, locul doi în Maramureş, fără să simţim în ceafă respiraţia vreunui urmăritor. Asta în condiţiile în care alţi competitori locali de pe piata online au condiţii (personal, dotare, finanţare) infinit mai bune ca ale noastre. Aşa a fost şi când am pornit la drum, dar am strâns din dinţi şi, cum spuneam, n-am ţinut cont de nimic. Şi am demonstrat că se poate face performanţă dacă există voinţă, pasiune, dăruire şi multă, multă muncă.

Vă mulţumim că sunteţi alături, că ne urmăriţi, ne lăudaţi, ne criticaţi, sunteţi nervoşi pe noi… dar sunteţi înţelegători. Doi ani înseamnă doar o etapă din ceea ce ne-am propus. Nu facem promisiuni, că nu suntem politicieni. Sperăm doar ca împreună cu dumneavoastra să mergem mai departe pe acelaşi drum ascendent. Suntem convinşi că se poate! Şi asta ţine loc de toate promisiunile fără acoperire.

La mulţi ani şi sărbători fericite tuturor cititorilor, oriunde vă aflaţi!

Te-ar mai putea interesa

Loading...

8 COMENTARII

  1. La multi ani, ActualMM! Si la Cluj se cunosc stirile din Maramures datorita voua, iar faptul ca ati crescut in doar 2 ani cat altii in 10 arata ca faceti treaba excelenta. Alergarea continua dupa stiri, noptile nedormite, stresul, dar in primul rand dorinta nebuna de a informa rapid si de calitate cititorii, prin forte proprii, toate se vad acum in succesul la public, satisfacut sa gaseasca intotdeauna pe ActualMM informatia de care are nevoie. Bravo Vasile Dale & echipa, la mai mare!

  2. LA MULTII ANII FERICITII CU BUCURIE ,DAR SA NU VORBITI PROSTI CA INCA SUNTETI MINORI 🙂 ,MULT SUCCES IN CONTINUARE CELE BUNE .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.