ANCHETĂ LA ȘCOALA „LUCIAN BLAGA” DIN BAIA MARE – Un părinte acuză că ar fi forțat să dea bani pentru ca școala să-și cumpere un nou sistem de monitorizare

0
1166

ANCHETĂ LA ȘCOALA „LUCIAN BLAGA” DIN BAIA MARE  Anchetă la o şcoală din Baia Mare, după ce un părinte a reclamat că ar fi constrâns să dea bani. Acesta a trimis Inspectoratului Şcolar Judeţean o înregistrare audio a unei şedinţe în care s-a discutat despre modul în care părinţii vor ajuta şcoala să plătească pentru un nou sistem de monitorizare. În total, ar trebui să se strângă 50.000 de lei, potrivit Digi24.ro.

Director adjunct: Ar însemna că trebuie să vindem 120 de invitații.

Președinta Asociației părinților: Prețul unei invitații este de 200 lei. Eu vin cu propunerea și cu rugămintea ca, la nivel de clasă, 5 invitații eu zic că nu sunt multe, să reușim să le vindem.

Discuţia a fost în timpul unei recente şedinţe a asociaţiei părinţilor de la Şcoala gimnaziale „Lucian Blaga” din Baia Mare. S-a vorbit despre organizarea unui bal caritabil şi despre faptul că invitaţiile ar trebui cumpărate de părinţi. Preţul acestora este anunţat de preşedinta asociaţiei.

Părinte: 200 lei invitația?!

Președinta asociației părinților: Da.

Părinte: Dar ați zis 150 data trecută.

Părinte: Eu vă spun că am discutat cu părinții la clasa mea, am discutat, am pus pe grup, am insistat și o singură persoană dorește invitație.

Conducerea şcolii neagă că ar fi impus părinţilor să cumpere invitaţii, însă recunoaşte că are nevoie de banii care s-ar strânge. Aceştia ar urma să fie folosiţi pentru achitarea noului sistem de supraveghere video.

Citește continuarea articolului, AICI.

Sursă foto: Facebook

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.