ANCHETĂ LA IPJ DOLJ – Șobolani care mișună în Centrul de Reținere și Arest Preventiv, reabilitat de curând

0
128

ANCHETĂ LA IPJ DOLJ  Conducerea IPJ Dolj a început o anchetă după ce în mediul online au apărut filmuleţe cu şobolani care mişună în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, reabilitat anul trecut, transmite Mediafax.

Acesta a adăugat că nu s-a făcut, recent, nicio sesizare la conducerea Inspectoratului cu privire la acest aspect.

„Am făcut destule sesizări, acum ani de zile, şi nu s-a rezolvat nimic. N-am mai făcut, că a venit o comisie de la Bucureşti şi erau interesaţi să ne pună pe noi să facem rapoarte, nu să îndrepte ceva acolo”, a declarat, luni, pentru Mediafax, Elvis Măceşanu, lider sindical.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj spun că Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv a fost modernizat, iar de la ultima deratizare nu s-au primit sesizări cu privire la existenţa dăunătorilor.

Sindicaliştii din Poliţie au dat publicităţii filmuleţe din care reiese că în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv mişună şobolanii.

În apărare, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie spun că nu s-au primit sesizări cu privire la existenţa şobolanilor în Centrul de Arest şi că spaţiile au fost reabilitate anul trecut. Liderul Sindicatului Poliţiştilor Dolj, Elvis Măceşanu, susţine că şi după reabilitarea Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv şobolanii au continuat să se plimbe nestingheriţi în clădire, însă nu a putut preciza când au fost surprinse imaginile transmise presei.

„În martie anul trecut s-au reabilitat şi modernizat spaţiile unde stau persoanele pe care le avem în custodie, dar şi spaţiile comune unde îşi desfăşoară activitatea poliţiştii. Este vorba despre investiţii care se ridică la 160.000 lei. Ultima deratizare s-a făcut în august 2016, dar nu există un termen până la care trebuie făcută această deratizare, iar până acum nici nu am avut sesizări sau informări legate de prezenţa dăunătorilor în acest centru. Dacă existau sesizări se făcea o nouă deratizare”, a declarat, corespondentului Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Alin Apostol.

Cu toate acestea, conducerea IPJ va face verificări în acest caz. Şi Sindicatul Europol publicase, pe site-ul propriu, imagini cu şobolani în arestul IPJ Dolj, însă acestea au fost surprinse înainte de reabilitarea Centrului.

 

Sursă info.

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.