AMENZI RECORD ÎN BAIA MARE – Amenzi de 76.000 aplicate de poliţiştii serviciului de investigare a criminalităţii economice într-o singură zi

0
568

AMENZI RECORD ÎN BAIA MARE Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat şi ieri pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul comerţului. Amenzile aplicate într-o singură zi pentru neregulile constatate au depăşit suma  de 76 000 de lei.

 

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au intensificat în această perioadă controalele  la societăţi comerciale şi persoane fizice care desfăşoară activităţi de comerţ. Asta mai ales încât populaţia să fie protejată împotriva unor activităţi ilicite.

În cursul zilei de ieri poliţiştii au verificat 25 de societăţi comerciale şi persoane fizice. Ei au urmărit să descopere și să combată comerțul cu mărfuri contrafăcute, produse alimentare, legume fructe, alcool şi ţigări. Au fost verificați și comercianți care pun spre vânzare jucării şi obiecte ornamentale pentru sărbătorile de iarnă.

În urma verificărilor efectuate au fost aplicate nouă sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 76 000 de lei. De asemenea, au fost indisponibilizate în vederea confiscării mai multe kg de carne ce urma a fi comercializată ilegal precum şi 665 de lei în numerar.

Informații furnizate de către IPJ Maramureș

 

 

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.