AMENINŢĂRI CU PISTOLUL ÎN TRAFIC – Un şofer a scos arma şi l-a îndreptat spre un alt conducător auto

0
798
foto observator

AMENINŢĂRI CU PISTOLUL ÎN TRAFIC Doi şoferi din Argeş au ajuns la ameninţări grave, după ce s-au şicanat în trafic. Conducătorul uneia dintre maşini, în vârstă de 28 de ani, a scos un pistol și l-a îndreptat spre celălalt conducător auto, în vârstă de 38 de ani, amenințând că îl împușcă.

„(…) Un şofer de nota 10, după ce că era să intri în mine, tot tu mă înjuri şi pe de altă parte scoţi un pistol şi îl îndrepţi spre mine, dar ţi-a fost frică să apeşi pe trăgaci. L-am urmărit până în peco ca să pozez escorta”, a scris conducătorul auto amenințat pe pagina de Facebook Info Trafic Pitești, unde a postat și fotografii cu celălalt șofer, scrie Observator.

Prins de oamenii legii, șoferul BMW-ului a recunoscut că i-a arătat celuilalt o armă, însă a spus că era vorba de pistolul de jucăriei al nepoatei sale.

Bărbatul nu a scăpat însă de amendă pentru gesturi amenințătoare în trafic.

„Sesizarea a fost făcută acum două zile, la 112. Un bărbat a anunțat că a fost amenințat cu ceva ce semăna a fi un pistol. Azi noapte, celălalt șofer a fost identificat, a fost audiat, a recunoscut că i-a arătat un pistol de jucărie.

Reclamantul nu a dorit să depună plângere pentru amenințare și a fost sancționat contravențional cu amendă de 1305 lei.

Dacă exista plângere, s-ar fi deschis dosar penal”, a declarat agentul principal de Poliție Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, potrivit presei locale.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.