ALINĂM SINGURĂTATEA DE CRĂCIUN – Elevi din Sălsig, cu daruri la două centre de bătrâni din județul Maramureș

0
247

Miercuri, 21 decebmrie 2016, elevii Școlii Gimnaziale Sălsig au dorit să aline singuratatea și să ofere un zâmbet, o clipă de fericire bătrânilor de la două centre de îngrijire a persoanelor vârstnice din județ, aducâdu-le vestea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos prin colinde.

Dascăli, părinți și elevi s-au mobilizat în strângerea de fonduri pentru a realiza pachete pentru bătrânii de la Căminul de persoane vârstnice – Baia Sprie. Am rămas impresionați de această implicare, mai ales că efectivul școlii este mic. Contribuind fiecare, cu puținul lor, din propriile economii, au reușit să ofere daruri consistente acestor oameni mai puțin norocoși.

ALINĂM SINGURĂTATEA DE CRĂCIUN elevi sălsig acțiune crăciun

15683436_1234401393316536_677791567_n

Munca și efortul elevilor și al cadrelor didactice s-au transformat într-un minunat moment care a schimbat pentru câteva minute starea de spirit.

„Trăim într-o epocă a vitezei în care pare să conteze mai mult ceea ce se află sub bradul nostru decât ceea ce este în sufletul nostru sau în sufletul oamenilor din jur. Noi, dascălii de la Școala Gimnazială Sălsig fiind răspunzători și de educația morală a copiilor noștri, ne-am antrenat cu toții, profesori, părinți și elevi pentru a aduce o bucurie acum, în prag de sărbătoare, celor care nu pot simți căldura și magia Crăciunului”.

Informații furnizate de prof. Zah Ioana și Feidi Mariana

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.