ALEGERI PSD – Premierul Viorica Dăncilă, noul preşedinte executiv al PSD. Gabriel Zetea, vicepreşedinte pentru Nord-Vest

1
557

ALEGERI PSD Votul alegerilor din cadrul Congresului extraordinar al PSD de sâmbătă s-a încheiat după aproximativ trei ore.

În urma centralizării rezultatelor, prim-ministrul Viorica Dăncilă este noul preşedinte executiv al partidului, în favoarea contracandidaţilor săi, Nicolae Bănicioiu şi Ecaterina Andonescu. Marian Neacşu şi-a păstrat funcţia de secretar general.

Anunţul rezultatelor votului a fost făcut în sala aproape goală. Delegaţii grăbindu-se să plece spre case, unde având de mers multe ore cu autocarele.

Pentru funcţiile de vicepreşedinţi pe Regiunea Bucureşti -Ilfov au fost aleşi primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi primarul Secotrului 3, Robert Negoiţă.

Regiunea Nord-Est aparţine Doinei Fedorovici şi lui Gabriel Vlase.

În Regiunea Sud-Vest au fost aleşi ca vicepreşedinţi Lia Olguţa Vasilescu şi Paul Stănescu.

În Regiunea Muntenia vicepreşedinţi sunt Adrian Ţuţuianu şi Roxana Mânzatu.

În Regiunea de Sud – Est a fost votat actualul preşedinte al PSD Vrancea, Marian Oprişan şi Mirela Furtună, în timp ce în Nord – Est au fost aleşi Carmen Dan.

Pentru partea Nord – Vest vor fi vicepreşedinţi Doina Pană şi Gabriel Zetea. În Vest Natalia Intotero şi Mihai Fifor, iar în Regiunea Transilvania – Centru sunt Roxana Mânzatu, Bogdan Trif.

sursa info Observator

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Zetea e un slab manager,iar in afara de plimbareala,dansuri si voie buna nu prea e in stare de mare lucru.Nici macar pentru cele 20 de hectare de teren din Lapusel nu a fost in stare sa gaseasca vreo intrebuintare,macar Ciceu o tinea cu prostia aia de Scoala de Echitatie (si aia pe hartie,desigur).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.