Afla aici cum poti afla dacă telefonul îți este ascultat de serviciile secrete

18
27020

Dan Diaconescu, patronul OTV, a dezvăluit miercuri seară la emisiunea ”Răi da buni”, de la Antena 2, metoda simplă prin care poti afla dacă telefonul pe care îl deții îți este ascultat.

Dan Diaconescu a dezvăluit în direct în cadrul emisiunii lui Mihai Morar, un număr de telefon din trei cifre unde oricine poate afla dacă ai telefonul ascultat.

Procesul prin care poti depista foarte simplu dacă telefonul îți este ascultat este următorul: suni la 544 și la formarea acestui număr, în telefon se aude un robot telefonic, care spune că „acest număr nu există”, „numărul nu este în serviciu”, „număr incorect” sau „abonatul nu poate fi contactat” înseamnă că nu aveţi telefonul ascultat.

Dacă după ce ai format numărul 544 se aude un sunet ciudat, de bruiaj, ca şi cum s-ar încerca formarea unei legături sau alt zgomot ca şi cum s-ar efectua legătura cu o centrală și ar suna ocupat, atunci aveţi telefonul ascultat.

Mihai Morar şi Adriana Bahmuţeanu au încercat experimentul recomandat de Dan Diaconescu şi au aflat că au telefoanele ascultate. Încercați și voi acest experiment și spuneți-ne ce ați aflat. Vă ascultă cineva și pe voi?

ExclusivNews.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

18 COMENTARII

 1. numarul 544 ruleaza pe un server exclusiv de date ORANGE iar daca ai extraoptiune/abonament de date (cartela sau abonament), respectivul numar se comporta ca un numar de dial-up. Acel numar se regaseste si in (setari retea/ APN)

 2. doaaamne scapa’ne de el, cel mai mare gunoi roman actual, dar e interesant ca reuseste sa manipuleze pulimea intr’un mod miraculos, toti prostii stateau pana la 5 dimineata la tv sa o caute pe elodia, si la 6 mergeau la lucru

 3. Nimic nou la DD, asta cu sunetele ciudate, o are de multi ani, la inceput auzea niste beepuri. Ca-i dus de-acasa, nu mira pe nimeni, e un gainar marunt din Caracal, nasol e ca are adepti mai prosti ca el, chiar la noi in Maramu’… Drept ca majoritatea provin de dincolo de deal, unde-i patria prostilor, dar ne fac si pe noi de rusine.

  • Tinutul acesta (cu care vad ca te mandresti si tu )a fost si este stradania celor „de dincolo de deal”.Asa ca… putina decenta!

  • din punctul meu de vedere si tu te afli dincolo de deal, deci te pot baga in aceeasi oala cu mine, nu?
   daca tot esti nedumerit, citeste un pic de istorie si afla ca daca nu era tinutu asta de ”dincolo de deal”, poate tu azi nu existai……un pic de decenta si respect pentru toti. om fi noi de dincolo de deal, dar daca nu am fi noi sa cotizam toata ziua la bugetu judetean cu tot felu de prostii, nu ati avea voi atatea in oras…..

   • sa cotizati voi la buget? cu ce? ce taxe platiti voi? dupa lemnele ce le furati din padure? sau va mai ocupati si cu altceva? eu cunosc ceva istorie si stiu ca nimeni nu a putut sa’i cucereasca pe maramuresenii (de peste deal), au ramas asa cu obiceiurile lor si cu mintea lor inchisa, dar vad ca pana la urma diaconescu a reusit ceea ce n’a reusit nimeni de-a lungul anilor, sa schimbe obiceiurile maramuresenilor…. sa ii puna sa o caute pe elodia la 5 dimineata in loc sa mearga la coasa, si mi’e foarte ciuda crede’ma, ca si io’s jumate maramuresean

 4. Serviciul iti oferã posibilitatea de a accesa site-urile WAP de pe Internet, precum si portalul wap Orange World, direct de pe telefonul mobil.
  beneficii
  Acces direct pe telefonul mobil la o sursã vastã de informatii utile
  descriere tehnicã
  Tehnologie: Data GSM (CSD) sau GPRS/EDGE/3G
  Echipamente necesare: telefon mobil.
  Functionare: conectarea pe support Data GSM este o conectare de tip dial-up prin apel la numãrul scurt 544.
  În functie de tipul de telefon, se vor folosi setãrile WAP 1.0 sau WAP 2.0.

 5. ASTA I BUNA PE MINE TOT TIMPU MA ASCULTA SI O STIU FOARTE BN , SE AUD ZGOMOTE CAND FORMEZ NUMERE NOI , ASA CA ASTA CU NR 544 E VRAJEALA

 6. http://www.orange.ro/services/wap-ro.html

  Beneficiul principal al serviciului Acces WAP constã în faptul cã îti oferã o sursã vastã de informatii direct pe telefonul tãu mobil.

  Accesul wap este caracterizat prin dreptul de a folosi server-ul Orange Romania specializat numit „WAP Gateway”. Rolul acestui server este de a traduce informatia scrisã în WML (Wireless Meta Language) caracteristicã protocolului WAP (Wireless Applications Protocol), în informatie pe care navigatorul inclus în telefonul mobil sã o poatã afisa pe ecranul acestuia.

  Conectarea pe wap poate fi facutã în douã moduri, în functie de tehnologia folositã (dacã telefonul mobil o permite):
  3G / EDGE / GPRS sau CSD (Circuit Switched Data).

  Conectarea pe suport 3G / EDGE / GPRS este o conectare de tip IP (Internet Protocol) accesând APN-ul (Access Point Name) corespunzãtor.
  Conectarea pe suport CSD (Circuit Switched Data) este o conectare de tip „dial-up” prin apel la numãrul scurt 544.

  În functie de tipul de telefon, se vor folosi setãrile WAP 1.0 sau WAP 2.0.
  – WAP 1.0
  (exemple de telefoane: Nokia 6310i, Sony-Ericsson R600, T65, T68, T610, Sagem Mix5 Mix 6 si altele)
  – WAP 2.0
  (exemple de telefoane: Nokia 6600, Nokia 6220 si altele)

  Tarifarea wap depinde de tehnologia folosita pentru conectare (3G/ EDGE / GPRS / CSD).

  Conectarea prin tehnologia 3G / EDGE / GPRS:
  – tarifarea se realizeazã pe volum de trafic
  – unitatea de taxare este Kilo Octetul (KO): 1 KO=1024 Octeti, 1 MO=1024 KO, 1 Octet=8 biti

  Conectarea prin tehnologia CSD:
  – tarifarea se realizeazã pe timp de conectare ;
  – unitatea de taxare: primul minut este indivizibil, începând cu minutul 2 se taxeazã la secundã.

  Serviciul este disponibil în varianta 3G / EDGE / GPRS în pachetul acces mobil internet, iar în varianta CSD în ofertele Fax&Data si Mobile Internet Dial-up la tarifele corespunzatoare acestor oferte.

  Pachetele de date care includ acest serviciu sunt disponibile în Orange shop si la partenerii Orange.
  Telefonul tãu trebuie sã fie compatibil wap.
  Pentru informatii suplimentare sunã la 408, apel gratuit de pe telefonul tãu Orange.

  Rezulta ca Dan Diaconescu si-a batut joc de noi. Ne-a luat de prosti si ne-a demonstrat ca are dreptate, pentru toti cei care am format 544 in reteaua Orange. La Vodafone, nu exista alocat vre-un serviciu la nr. 544, de unde si informarea pe care ne-o da reteaua: „Număr incorect. Te rugăm să încerci, din nou, verificând înainte numărul format”.

 7. Nu ai cum sa-ti dai seama daca iti este urmarit telefonul… daca se aude ecou sau alte pacanituri (paraziti) nu inseamana ca este ascultata convorbirea… pur si simplu tine de calitatea convorbirii
  Nu militianul de la coltul strazii se ocupa de monitorizare/inregistrare ci S.T.S. (Serviciul de Telecomunicatii Speciale) unde exista si specialisti nu numai Garcea
  http://www.stsnet.ro/

  Cei care doresc confidentialitate in telecomunicatii (indiferent ca-i voce sau Internet) trebuie sa beneficieze de solutii de criptare in timp real, intre 2 sau mai multe puncte de comunicatie.
  Ce-a mai ieftina varianta fiind VPN-ul… insa chiar si asa nu este la indemana oricarui nea’ Caisa…

 8. Metoda cea mai accesibilă “publicului larg” este interceptarea semnalului de aproape, cu echipament pe care şi-l permite aproape orice agenţie de detectivi sau divizie judeţeană de doişiunsfert. Însă se aplică doar pentru standardul GSM, care foloseşte o criptare uşoară. În cazul 3G sau CDMA, decodarea mesajului este aproape imposibilă. Concluzia: Dacă ai opţiunea asta, foloseşte telefonul exclusiv pe modul 3G
  Criptarea nu mai face două parale atunci când eşti ascultat din centrală, operaţiune care se face – de regulă – cu mandat de interceptare. Tot de regulă, beneficiarii sunt în acest caz agenţiile guvernamentale. Poţi ocoli această metodă de interceptare cu ajutorul mai multor soluţii proprii de criptare.

  a) soluţia ieftină şi simplă: Apeluri VoIP (prin Skype, Gizmo5 etc.) de pe un smartphone. Însă metodele de decriptare pentru reţelele standard nu par a mai fi un secret, pentru serviciile guvernamentale cel puţin.

  b) soluţia ieftină şi complicată: Programul zfone (www.zfoneproject.com) instalat tot pe un telefon deştept şi folosit exclusiv pentru apeluri VoIP. În cazul acesta, protocolul de criptare este cunoscut doar de cei doi parteneri de discuţie. Singura condiţie este ca ambii să aibă programul instralat.
  c) soluţia scumpă şi simplă: Un telefon criptat (exemple: http://www.cryptophone.de, http://www.privatewave.com, http://www.caspertech.com, http://www.gold-lock.com, http://www.totallysecurecommunication.com, http://www.tl2000.pl). Și în acest caz, ambii interlocutori trebuie să aibă telefoane similare. Avantajul este că furnizorii rezolvă şi alte găuri de securitate.

 9. …si hahaha! …toate bune si extra.da, … 544 si 408,ma rog…ecranul se lumineaza accidental(?) pe portiunea de sosea modernizata dej-gherla de la capatul bifurcarii soselei …si in locatii apropiate ac. punct…ce castiga ascultatorul?…poate se excita pe timpul ascultarii convorbirilor si nu ca nu ar avea de ce , ori mai afla ceva bancuri…si?…sa ma sarute prelung si duios!…hahaha!…dupa apelarea nr.e cred ca sunt ascultat prima oara din viata! … si asta este bine. …sa ma tzutze!…de 3 x si inc-o data!…din dragoste cur ata!..pa! lor…Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.