ACTUALIZARE/DESCOPERIRE ÎNGROZITOARE – Cadavru fără cap găsit în râul Iza, în cartierul Câmpu Negru din Sighet

1
4225

DESCOPERIRE ÎNGROZITOARE Descoperire macabră făcută în dimineaţa zilei de joi, 3 august, în zona Podul Abatorului, cartierul Câmpu Negru din Sighetu Marmaţiei. Un cadavru a fost descoperit în stare avansată de putrefacţie.

Întâi a fost găsit corpul, după care, la scurt timp, a fost găsit şi capul. Deocamdată identitatea persoanei este necunoscută, conform InfoMM.

Loading...

O echipă de criminalişti s-a deplasat la faţa locului şi au demarat cercetări. Potrivit unor surse apropiate anchetei, există o ipoteză, însă nimic nu poate fi confirmat până în prezent.

Actualizare:

Imaginile găsite de anchetatori au fost înfiorătoare. Corpul bărbatului se afla pe un mal, iar capul pe celălalt. Este vorba despre un localnic de etnie maghiară, un bărbat în vârstă de 45 ani. El a fost recunoscut de unchiul său după elementele de îmbrăcăminte. Se pare că bărbatul era cunoscut ca având probleme psihice şi era dispărut de ceva timp. Potrivit unor surse apropiate anchetei, nu există suspiciuni cu privire la deces, potrivit Vasile Dale.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz, conform procedurii. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea efectuării necropsiei.

Vom reveni cu amănunte. Știre în curs de actualizare.

Sursă info şi foto.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.