ACTUALIZARE1/PROTESTE ÎN BAIA MARE – Transportatorii maramureșeni au ieșit pe străzi

4
2596

PROTESTE ÎN BAIA MARE Nemulțumirea transportatorilor față de politica de prețuri pe care o desfățoară firmele de asigurare sub supravegherea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) este manifestată în stradă. Transportatorii au manifestat încă de la prima oră a dimineții pe străzile din Baia Mare. 

Cosmin Lakatoș, președintele Sindicatului transportatorilor din Maramureș, declara acum câteva zile pentru ActualMM că șoferii din județ vor bloca timp de o oră mai multe străzi din Baia Mare.

Principala nemulțumire este legată de cuantumul primelor RCA care au crescut în mod nejustificat. Am ajuns să plătim prime RCA de 22.000 de lei pe un an, pentru un cap tractor. Avem colegi care au avut oferte RCA de până la 100.000 de lei pe an, în condițiile în care prețul unui autocamion second se vinde undeva la 15.000-25.000 de euro. Nu credem ca este normal ca o asigurare pentru an de zile să ajungă la sumele astea astronomice. Este inadmisibil și vrem astfel să tragem un semnal de alarmă cu atât mai mult cu cât în decembrie 2015 am semnat un protocol cu ASF în sensul unei atente supravegheri a polițelor de asigurare, respectiv a prețurilor acestora . Am ajuns efectiv la capătul puterilor. Nu este scopul nostru acela de a bloca drumuri sau de a crea probleme participanților la trafic. Scopul nostru clar este acela de a trage un semnal de alarmă în așa fel încât autoritățile competente, în speță ASF, să aibă o reacție’’ a mai spus Cosmin Lakatos.

PROTESTE ÎN BAIA MARE

PROTESTE ÎN BAIA MARE

Potrivit președintelui Sindicatului transportatorilor din Maramureș, în cazul în care doleanţele transportatorilor nu vor fi ascultate, aceştia se gândesc să blocheze drumurile.

ACTUALIZARE 1: Mai multe persoane s-au adunat în fața Centrului de Dializă de pe bulevardul Unirii din Baia Mare. Zeci de TIR-uri și autobuze au blocat bulevardul, continuând protestele.

PROTESTE ÎN BAIA MAREPROTESTE ÎN BAIA MARE

Știre în curs de actualizare.
ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

4 COMENTARII

  1. Nu are legatura cu dializa, dar cu prostia ta are….poi bai omule nu acolo a avut loc si data trecuta intalnirea??? Poi nu aia e singura artera din oras destul de spatioasa,putin circulata si care poate fi evitata prin alte rute din oras, care sa ofere posibilitatea unei adunari de asemenea anverguri??? Bai frate cate ii mai vedea in ziua de azi…

  2. In fata la prefectura ete un platou destul de mare… si avea directa legatura cu instiutia statului, sau „reprezentantul guvernului in teritoriu”, pe platoul de la Mara la fel aveam spatiu destul, si eram chiar in fata unei firme de asigurari… Nu cred ca cineva de la dializa ii putea ajuta cu ceva chiar daca i-a vazut, dar poate cineva de la prefectura… Multumesc de aprecieri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.