ACTUALIZARE/CRIMĂ ÎN MARAMUREȘ – Bărbatul ucis ar fi dispărut de 3 ani. Toţi credeau că e la muncă în Spania

1
11597

CAZ ȘOCANT ÎN MARAMUREȘ  Acțiune de ultimă oră a polițiștilor maramureșeni într-o gospodărie din localitatea Moisei. Polițiștii au dat buzna în urmă cu puțin timp în gospodăria unei persoane suspecte de o crimă terifiantă.

Potrivit primelor informații, se pare că este vorba despre o femeie în vârstă de 84 de ani. Aceasta și-ar fi ucis fiul în vârstă de 44 de ani, după care l-ar fi îngropat în curtea casei, pentru a ascunde crima.

La momentul publicării acestei știri, criminaliștii sunt la fața locului. Momentan nu se cunosc foarte multe detalii despre anchetă. Vom reveni cu amănunte.

Actualizare 1:

Se pare că bărbatul ar fi dispărut de acasă încă de acum trei ani, dar cu toţii știau că este la muncă în străinătate. Soția bărbatului susține cu tărie că acesta ar fi fost ucis chiar de către mama lui, care l-ar fi îngropat în grădină.

Mâine dimineață polițiștii vor începe săpături în grădina femeii în căutarea cadavrului.

Știre în curs de actualizare.

 

ActualMM

Sursă: Vasile Dale

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Era corect „o femeie din Moisei si-ar fi ucis fiul”, ca deocamdata e suspect si nu stim daca ea chiar l-a ucis. Prezumtia de nevinovatie….ati auzit de asa ceva, voi cei de la gazeta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.