ACTUALIZARE 2/L-A BĂGAT ÎN GEANTĂ – A prins-o rușinea: femeia l-a sunat astăzi pe proprietarul portofelului. Acesta susţine că nu erau toţi banii

0
2766

L-A BĂGAT ÎN GEANTĂ   Incident în Sighetu Marmației. Un bărbat din municipiu și-a pierdut portofelul într-un magazin Unicarm. În dorința de a-și face dreptate, acesta a intrat în posesia unor imagini surprinse de camerele de luat vederi din magazin, pe care le-a publicat pe site-ul de socializare Facebook.

Imaginile au fost însoțite de un mesaj: „Am pierdut portofel cu acte și o sumă mare de bani în data de 10 mai în magazinul Unicarm și se vede pe camere cum o doamnă mai în vârstă îl ia și îl pune în geantă. Dacă o recunoaște careva, vă rog din suflet să mă contactați. Ofer recompensă nr 0755531114 sau 0754427817 ofer recompensă!! Share vă rog!”, a scris Petrică Mârza.

În imagini se poate observa cum o femeie în vârstă, aflată în magazin, sustrage un portofel aflat pe o tejghea din stânga ei.

Bărbatul susține că a făcut deja o plângere la poliție în acest sens.

 

Actualizare 1:

Contactat astăzi de către jurnalistul Vasile Dale, proprietarul portmoneului a declarat că a fost contactat în urmă cu puțin timp de femeia care i-a furat portofelul.

„Eu am întrebat atunci în magazin dacă nu a găsit cineva portofelul. Nimeni nu a spus nimic. Astăzi dimineaţă am fost sunat de femeie care mi-a spus că a găsit portmoneul. Acum sunt în drum spre dânsa pentru a-l recupera. Erau 2.200 de lei. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere m-au ajutat enorm. Au fost distribuite de peste 200 de oameni şi au dus în final la găsirea portmoneului cu acte şi bani” a spus păgubitul.

Actualizare 2:

Sigheteanul s-a dus la femeie, care i-a înapoiat portmoneul cu actele şi suma de 1.350 lei. Aceasta susţine că doar atâţia bani ar fi fost în portofel. Păgubitul susţine că erau 2.200 lei.

Drept urmare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei a fost depusă o plângere de către păgubit, urmând ca anchetatorii să stabilească exact ce s-a întâmplat.

ActualMM

Sursă foto: Facebook

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.